Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yeterince sevinemedik

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Mlada Boleslav takımını 5-2 yenmelerinin kendilerini yeterince sevindirmediğini söyledi. Erik Gerets, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, böyle bir günü yaşama olasılığının çok düşük olduğunu kaydederek, ‘’Hem 5 gol atacaksınız, hem de mutlu olamayacaksınız. Attığımız 5 golle çok mutlu olabilirdik, ama yediğimiz 2 gereksiz gol bizi üzdü. Sonuçta bundan da memnunuz’’ dedi.

Gerets, 80 dakika mükemmel bir futbol sergilemeleri sonrası peşpeşe gördükleri 2 gol için, ‘’İnsan kulübede yerlebir oluyor. Ama böyle şeyler futbolda yaşanıyor’’ değerlendirmesini yaptı.

Belçikalı çalıştırıcı, Ankaraspor maçındaki tartışmaları sonrası Hasan Şaş ile Necati’ye ilk 11’de görev vermediğinin hatırlatılması üzerine, ‘’O maçla ilgili fazla birşey söylemek istemiyorum. Bir hata yaptılar ve ceza görecekler. Ama bu maçta ilk 11’de olmamaları tamamıyla taktiksel açıdandı’’ dedi.

Devler ligine kalırız

Sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Adnan Polat ise elde ettikleri skorun kendilerine turu getireceğine inandığını dile getirdi. Polat, attıkları 5 golün iyi olduğunu ifade ederek, ‘’Ama yediğimiz 2 gol var. Bana göre 3 fark bu turu geçmemiz için yeterli. Biz Çek Cumhuriyeti’ne galibiyet için gideceğiz. Orada rakibimizi yeneceğimize inanıyorum’’ dedi.

Bolesav'a iki gol birden atan Arda alkışlandı

Çek Boleslav takımına Galatasaray’ın gollerinden ikisini atan genç

Arda, herkesi kendine hayran bıraktı. Oynadığı başarılı futbol ve attığı gollerle teknik direktör Gerets’in güvenini kazanan Arda, “Bana duyulan güveni boşa çıkarmadığım için çok mutluyum. Böyle bir fırsat ve çıkış bekliyordum. İnşaallah ilerleyen haftalarda performansım artarak devam edecektir. Kendime güvenim tam” diye konuştu.

UEFA’nın yorumu

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), Galatasaray ve Fenerbahçe’nin dün akşam oynadığı Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçlarını yorumladı. UEFA’nın resmî internet sitesinde yer alan yorum haberde, Galatasaray’ın Çek takımı FK Mlada Boleslav önünde aldığı 5-2’lik galibiyetten övgüyle bahsedilirken, sarı-kırmızılı takımın Şampiyonlar Ligi için bundan daha iyi bir başlangıç bekleyemeyeceği kaydedildi.

Gecenin en gollü maçı olan Galatasaray-FK Mlada Boleslav karşılaşmasında konuk takımın attığı 2 golle rövanş için umutlandığı belirtilirken, sarı kırmızılıların, maçın son dakikalarında yeniden uyanarak skoru 5’e taşıdığı ifade edildi. İnternet sitesinin editörleri ayrıca, maçta çok iyi bir performans gösteren ve 2 gol atan genç futbolcu Arda Turan’ı da övdü.

11.08.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yeterince sevinemedik

  Zico: Turu geçecek güçteyiz

  Beşiktaş, puanla tanışmak istiyor

  Denizli: Fanatik Beşiktaşlıyım

  En yaşlısı Cordoba

  Gökmen’in ölüm sebebi kalp krizi

  Lig A’da sponsorluk anlaşması imzalandı

  İnter, Zlatan'ı da kadrosuna kattı

  Cimbom’a Dereli Fener’e Yıldırım

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004