Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Taşlar yerine oturuyor

Turkcell Süper Lig’de Gaziantepspor’u 2-1 yenerek, bu sezon ilk galibiyetini alan Beşiktaş’ta keyifler yerine geldi. Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, Gaziantepspor karşısında iyi mücadele ederek, galip geldiklerini söyledi. Genç ve mücadele eden bir takım olduklarını vurgulayan Vardar, ‘’Yeni oyuncularımız var. Bunların uyumu da çok önemli. Beşiktaş her maçta üstüne koyuyor. Takımda taşlar yerine oturuyor. Her geçen gün daha iyi olacağız’’ dedi.

Sinan Vardar, sakatlıktan çıkan Delgado’nun bazı bölümlerde oyuna ağırlığını koyduğunu ifade ederek, şunları kaydetti: ‘’Delgado sakatlıktan yeni çıkmıştı ama oyunun bazı bölümlerinde ağırlığını koydu. İlk gol onun serbest vuruşundan dönen topla oldu. Delgado’nun kalitesi belli, ileride daha da iyi olacak. İki gol atan Bobo da iyi oynadı. Ayrıca Burak ve sonradan oyuna giren Serdar Kurtuluş da iyiydi. Gençler bu takımın itici gücü olacak.’’

Ricardinho tam isabet

Sinan Vardar, Beşiktaş’ın anlaştığı Brezilyalı Ricardinho’nun isabetli bir transfer olduğunu ifade etti. Bu transferden dolayı kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve ikinci başkan Murat Aksu’ya teşekkür eden Vardar, şunları söyledi: ‘’Sayın başkanımız ve Murat Aksu’ya teşekkür ediyoruz. En son aldıkları Brezilyalı Ricardinho, milli takımın en kaliteli oyunculardan biri, tam isabettir. İkisini de kutluyorum.’’

Tigana son dakikalardan memnun kalmadı

Beşikaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Gaziantepspor ile yaptıkları karşılaşmanın ‘’değişik ve garip’’ geçtiğini belirterek, ‘’75 dakika oyunun hakimiydik. Ama daha sonra sebebini bilmediğim şekilde düşüşe geçtik’’ dedi. Jean Tigana, son 15 dakikada kendi kendilerine maçı zor duruma soktuklarını ifade ederek, ‘’Bizim için 3 puan kar oldu. Artık gelecek haftaya bakıyoruz. Genel olarak da hakem konusunda konuşmuyorum’’ diye konuştu. Gaziantepspor Teknik Direktörü Valter Zenga ise, Beşiktaş karşısında ortaya koydukları futboldan çok memnun olduğunu söyledi.

Nobre’yi 4. hakem attırdı

Nobre’yi kırmızı kartla oyun dışı bırakan karşılaşmanın hakemi Kuddusi Müftüoğlu, ‘’Pozisyonu gördüm ama Nobre’nin hareketini görmedim. Dördüncü hakemim Barış Şimşek’ten yardım istedim, o da ihraç kararını vermemi söyledi. Ben de kırmızı kart verdim.

Delgado taraftardan etkilendi

Beşiktaş’ın Arjantinli oyuncusu Delgado, siyah-beyazlı taraftarların coşkulu karşılamasının kendisini gururlandırdığını söyledi. Henüz yüzde yüz hazır olmadığını ifade eden Delgado, ‘’Daha sakatlığım geçmedi. Herkes gerçek Delgado’yu görecek. Taraftarın coşkulu desteği sırasında kendinizi yorgun hissetseniz bile topa hamle yapmak istiyorsunuz’’ dedi.

Beşiktaş 2 güz izinli

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, siyah-beyazlı takıma Gaziantepspor galibiyeti sonrası 2 gün izin verdi. Siyah-beyazlı ekip, Denizlispor maçı hazırlıklarına yarın başlayacak.

13.08.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Taşlar yerine oturuyor

  Rio de Jenerio’dan Türk Millî takımına

  Avrupa yorgunları Sami Yen’de karşı karşıya

  Millî takım toplanıyor

  Trabzon, V. Manisa’yı konuk ediyor

  Devler İtalya’yı da yendi

  Chelsea transferde zarar ediyor

  Biyediç: Galibiyet istiyoruz

  Burak iyi, ama...

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004