Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Avrupa yorgunları Sami Yen’de karşı karşıya

Türkcell Süper Lig’de 2005-2006 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, ligde bugün Kayserispor’la yapacağı karşılaşmayla yeniden taraftarıyla buluşacak. Ligin ilk haftasına deplasmanda Ankaraspor’la 1-1 berabere kalarak iyi bir başlangıç yapamayan sarı-kırmızılı ekip, bu kez kendi evinde lig tarihinde hiç puan kaybetmediği Kayserispor’u yine mağlup edip, 3 puanla tanışmak istiyor.

Bugünkü mücadele, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Çek Cumhuriyeti’nin Mlada Boleslav ekibini 5-2 mağlup ederek Şampiyonlar Ligine katılma yolunda önemli bir avantaj kazanan Galatasaray ile UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk maçında Arnavutluk’un KF Tiran takımını deplasmanda 2-0 yenerek tur yolunda önemli bir adım atan Kayserispor gibi Avrupa kupalarının iki başarılı ekibini de karşı karşıya getirmiş olacak. Selçuk Dereli’nin yöneteceği 90 dakika saat 21:30’da başlayacak.

Maç öncesi lig kupası töreni

Geride kalan sezonu şampiyon olarak tamamlayan sarı-kırmızılı takım, kupasına Kayserispor maçı öncesi kavuşacak. Ali Sami Yen Stadı’nda düzenlenecek törende Galatasaray, şampiyonluk kupasını saat 20.30’da, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy’un elinden alacak.

Altyapı kaleci antrenörü Çetin Vurmaz vefat etti

Galatasaray Kulübü futbol altyapısında görev yapan kaleci antrenörü Çetin Vurmaz, tedavi gördüğü Bakırköy Acıbadem Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Kamp çalışmaları için gidilen Isparta’da rahatsızlanan ve kalp ana damarlarından birinde yırtık tespitiyle 3 haftadır yoğun bakımda bulunan 32 yaşındaki Çetin Vurmaz, dün vefat etti.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, bugün Alibeyköy Merkez Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından Alibeyköy Mezarlığı’na defnedilecek Vurmaz için sabah saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde de tören yapılacağı kaydedildi.

F. Bahçe’den Vurmaz için taziye mesajı

Fenerbahçe Kulübü, dün vefat eden altyapı kaleci antrenörü Çetin Vurmaz için Galatasaray’a başsağlığı diledi. Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, ‘’Galatasaray altyapısında görev yapan kaleci antrenörü Çetin Vurmaz’ın ani vefatını üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve Galatasaray camiasına başsağlığı dileriz’’ denildi.

13.08.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Taşlar yerine oturuyor

  Rio de Jenerio’dan Türk Millî takımına

  Avrupa yorgunları Sami Yen’de karşı karşıya

  Millî takım toplanıyor

  Trabzon, V. Manisa’yı konuk ediyor

  Devler İtalya’yı da yendi

  Chelsea transferde zarar ediyor

  Biyediç: Galibiyet istiyoruz

  Burak iyi, ama...

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004