Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Terim oyundan memnun

Lüksemburg ile yapılan hazırlık maçını 1-0 kazanan (A) Milli Takım’da, teknik direktör Fatih Terim, oynanan oyundan memnun olduğunu söyledi. Maçın ardından açıklama yapan Fatih Terim, Lüksemburg ile iyi bir hazırlık maçı yaptıklarını ve futbolcularının ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu kaydetti.


Elvan’a büyük onur

19. Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda Türkiye’ye tek madalyayı kazandıran Elvan Abeylegesse’ye bir sevindirici haber de Avrupa Atletizm Federasyonları B

Yattara için 5 yıl gerekli

Trabzonspor Kulübü Profesyonel Futbol İşleri Sorumlusu Caner Çuvalçıoğlu, Yattara’nın, kendi milli takımında forma giydiği için, hemen Türk vatandaşlı


  Demirel: Daha iyisini yapacağız

Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, geçen Dünya Şampiyonası’nda 9. sırada yer aldıklarını hatırlatarak, ‘’Bu sefer daha iyisini elde etmek istiyoruz’’ dedi.


  Fatih’in takımına para cezası

Milli futbolcu Fatih Tekke’nin takımı Zenit, son lig karşılaşmasında çıkan olaylar nedeniyle toplam 9 bin 600 dolar para cezasına çarptırıldı.


  Zafer’in hedefi her maçta gol atmak

Bursaspor’un Fenerbahçe’den transfer ettiği ‘’gol kralı’’ unvanlı futbolcu Zafer Biryol, sağlık kontrolünden geçti.


  Haftanın hakemleri açıklandı

Turkcell Süper Ligi’nde 3. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre bu hafta görev yapacak hakemler şöyle:


  Luciano’nun durumu belirsiz

Fenerbahçe’nin, önceki gün Lig (B) 1. Grup takımlarından Güngören Belediyespor ile yaptığı hazırlık maçında sakatlanan Luciano’nun tedavisinin ne kadar süreceğinin, ilerleyen günlerde belli olacağı açıklandı.


  Pavel Nedved’ten buruk veda

Çek Cumhuriyeti Milli Takımı’nın yıldız oyuncularından Pavel Nedved, takımının dün gece Sırbistan Karadağ’la oynadığı hazırlık maçıyla milli takım kariyerine nokta koydu.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004