Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Dışişleri: Henüz karar vermedik

Türkiye, Lübnan’a gönderilmesi planlanan uluslar arası güce katılıp katılmayacağı konusunda henüz karar vermediğini açıkladı. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Namık Tan, haftalık basın toplantısında soru üzerine yaptığı açıklamada, gelişmeleri soğukkanlı bir şekilde yakından takip ettiklerini belirterek, ‘’Henüz kararımızı vermiş değiliz, bunun altını özellikle çizmek istiyorum’’ dedi.


Barış ve yardım

Yeni Asya’nın sorularını cevaplandıran AKP Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, Türk askerinin Lübnan-İsrail sınırında sadece barışı kollamak ve bölge

Gözyaşı, Kur’ân ve duâlarla

17 Ağustos Marmara depreminde Yalova’da şehit olan vatandaşlar Deprem Anıtı’nda düzenlenen hüzünlü törenle anıldı. Törende gözyaşları yine sel olup ak


  Filistinli çocuklara kırtasiye yardımı

Türkiye Kızılay Derneği ile Türk-İş, Filistinli 100 bin çocuğun okul ve kırtasiye ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kampanya başlattı.


  70’lik dede mayın kurbanı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, Görümlü beldesi yakınlarındaki kendisine ait bahçeyi sulamaya giden Culi Aytulun (70), yola döşenen mayına bastı.


  Sağlıkta, paket fiyat uygulaması sürecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik ile Maliye Bakanlığı’nın ayakta tedavi hizmetleri için 1 Temmuz 2006 tarihinde çıkardığı paket fiyat genelgesine karşı çıkan özel sağlık kuruluşlarına Sağlık Bakanı Recep Akdağ tepki gösterdi.


  Duâlar, Lübnan ve Filistin için birleşti

Konya’da, teheccüd namazı kılınarak İsrail’in saldırılarına maruz kalan Lübnan ve Filistinli Müslümanlar için duâ edildi.


  İstanbul’da su sıkıntısı yok

İstanbul’da şehre su sağlayan barajların yüzde 70’inin dolu olduğu ve şehirde su sıkıntısı yaşanmasının söz konusu olmadığı bildirildi.


  Amber, sosyal güvenlikteki gider artışını sordu

Anavatan Partisi Hatay Milletvekili Züheyir Amber, sosyal güvenlik kurumlarının giderlerinin enflasyonun üstünde artış göstermesinin sebeplerinin açıklanmasını istedi.


  Türkiye, Afrika’ya açılıyor

Türkiye, dış ticarette yeni arayışlarla birlikte Afrika’ya da açılıyor. Bu çerçevede Etiyopya ile Çifte Vergilendirmeyi Önleme Yasa Tasarısı TBMM’ye gönderildi.


  Silopi’de 28 kaçak Iraklı yakalandı

Şırnak’ın Silopi ilçesinde, yurda kaçak giren 28 Iraklı yakalandı.


  Pilot havaalanını karıştırınca

Özel bir Türk şirketine ait yolcu uçağı, önceki akşam Polonya’da yanlışlıkla askerî havaalanına indi.


  Korucuların servis kavgası: 7 yaral

Batman’ın Sason ilçesinde korucular arasında çıkan kavgada 7 kişi yaralandı.


  Özkök’e madalya Resmî Gazete’de

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök’e ‘’Devlet Şeref Madalyası’’ verilmesine ilişkin tebliğ, Resmî Gazete’nin dünkü sayısında yayımlandı.


  Kapıkule’de gurbetçi kuyruğu

Yaz tatilini Türkiye’de geçiren gurbetçiler, çalıştıkları ülkelere dönüşte Kapıkule Sınır Kapısı’nda 3 kilometrelik kuyruk oluşturdu.


  DPT: Afet yönetimi 9. Kalkınma Planı’nda

Devlet Planlama Teşkilâtı (DPT), afet yönetimi konusundaki amaç ve hedefler ile tedbirlerin, 9. Kalkınma Planı, Orta Vadeli Program (OVP) ve yıllık programda yer aldığını bildirdi.


  Kutuplaşmayla bir yere gidilemez

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, ‘’Bu hükümetin, kendisiyle siyaset yapmaktan çok zevk duyduğu ana muhalefet partisi dışında kimseye bilgi vermediği görülmektedir.


  Güler: Elektriğe zam yok

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, şu anda elektrikte bir zammın gündemlerinde olmadığını bildirdi.


  Türkiye'nin en önemli sorunu eğitim

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Türkiye’nin en önemli sorununun ‘’eğitim’’ olduğunu belirterek, ‘’Öğretmenin saygınlığı, Türkiye’nin saygınlığı olacaktır’’ dedi.


  Yeni nüfus sayımında ilk adım

Türkiye’de insanların eve kapanmadan sayımını sağlayacak olan adrese dayalı nüfus kayıt sisteminin uygulanmasında ilk adım atılıyor.


  Yağışlarla serinleyeceğiz

Orta ve Doğu Karadeniz, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzey ve batısı ve Doğu Anadolu’nun kuzey kesimleri ile Afyonkarahisar çevresi bugün sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.


  Lübnan halkı,Türk halkına teşekkür ediyor

Lübnan’da bulunan İHH Acil Koordinatörü Recep Tucer ülkedeki son durumu ve yardım çalışmalarının hızla devam ettiğini bildirdi.


  Tavas’a yeni cami yapılıyor

Denizli’nin Tavas ilçe merkezi yeni cami inşaatı aralıksız sürüyor.


  MSN’den çay siparişi

Erzincan’da çay ocağı işletmecisi, kendi işyerine kurduğu bilgisayar ağı ile müşterilerinin siparişlerini MSN’den alarak çay servisi yapıyor.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004