Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

ABD'li diplomat: Kürtlerin bağımsızlığı kaçınılmaz

ABD’nin eski Hırvatistan Büyükelçisi ve Irak konusunda uzman olan Peter Galbraith, Irak’ın kuzeyindeki yerel Kürdistan yönetiminin bağımsızlığını ilan etmesinin kaçınılmaz olduğunu ve Türkiye için en iyi stratejinin, Kürtlerle ilişkileri iyi tutmak olacağını söyledi.


Terörle savaş Tahran’a yaradı

İngiltere’deki bir düşünce kuruluşu, ABD Başkanı George Bush’un ‘’terörle savaş’’ının İran’ın Orta Doğu’daki nüfuzunu artırdığını bildirdi. Uluslarara

Bush: Barış Gücü askeri, Hizbullah ile savaşsın

Ankara’da Barış Gücü ile ilgili yapılan değerlendirmeler sırasında Hizbullah’ın silâhsızlandırılması çalışmalarına katılmama yönündeki hassasiyet ön p


  Katsav taciz ve rüşvetten sorgulandı

Polis müfettişleri, İsrail Cumhurbaşkanı Moşe Katsav’ı resmî konutunda cinsel taciz ve rüşvet iddilarıyla ilgili olarak sorguladı. Cumhurbaşkanlığı’nda önceden çalışan iki kadın görevli, Katsav’ın kendilerine cinsel tacizde bulunduğunu iddia etmişti.


  Amerikalılar, ‘Irak-terör bağlantısını’ unuttu

ABD’de yapılan bir kamuoyu yoklamasında, Amerikalıların çoğunun artık ABD’nin Irak’taki savaşı ile geniş çaplı terörle mücadelesi arasında bağlantı görmediğini ortaya koydu.


  Ava giden İsrail avlandı

Lübnan’ın güneyinde, bir İsrail tankının mayına çarpması üzerine meydana gelen patlamada 1 İsrail askerinin öldüğü bildirildi.


  İran’ın cevabı inceleniyor

Rusya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Mihail Kamınin, Moskova’nın İran’ın nükleer sorununa siyasi çözüm bulunması için çabalarını sürdüreceklerini söyledi. Kamınin, yaptığı açıklamada, “Rusya, diğer partnerleriyle birlikte İran’ın öneriye verdiği cevap üzerinde çalışıyor” dedi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004