Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Maliye ‘ceza’dan kazandı

Devletin bu yılın ilk yedi aylık döneminde tahsil ettiği para cezaları geçen yılın aynı dönemine göre bir kattan fazla artarak 2.3 milyar YTL’ye kadar yükseldi. En yüksek artış yüzde 581’le vergi cezalarında yaşandı.


Oteller Formula 1’le doldu

Formula 1 için Türkiye’ye gelen takımlar ve seyirciler sayesinde İstanbul’daki otellerin doluluk oranları yüzde 100’e çıkarken, oto kiralamada rezerv

KOBİ’ler büyümeye ayak uyduramadı

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) ‘Türkiye’nin ikinci büyük 500 sanayi şirketi’ raporu açıklandı. Rapor, KOBİ’lerin geçen yıl ekonomideki yüzde 7.6’lık


  Afşin-Elbistan’a 5 milyar dolarlık yatırım

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Afşin-Elbistan C ve D santrallarının rödovans karşılığı 5 milyar dolarlık yatırımla yapılacağını açıkladı.


  Balıkçılar ‘rastgele’ye hazırlanıyor

Karadeniz’de 1 Eylül’de sona erecek av yasağı öncesinde balıkçılar son hazırlıklarını yaparken, yasağın sona ermesinin ardından balık fiyatlarında da önemli düşüş yaşanması bekleniyor.


  Toplu görüşmelerde 4. tur bugün

Memur sendikalarıyla hükümet arasındaki toplu görüşmelerin 4. turu bugün yapılacak. Görüşme, Başbakanlık Yeni Binada saat 14.00’te gerçekleştirilecek.


  ÖİB’den karayolları arazisi için çalışma

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), İstanbul Levent’te bulunan ve yaklaşık 96 bin 500 metrekare olan Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait arazinin satışı için kolları sıvadı.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004