Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Fiyat istikrarı sağlanamadı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, ‘’Fiyat istikrarı henüz sağlanmadı, fiyat istikrarının sağlanabilmesi için önümüzde epeyce uzun bir yol var’’ dedi.


Sebze fiyatları arttı

Üretim merkezlerinden Antalya’da soğuk hava sebebiyle seralarda ürün toplanmasında yaşanan zorluk ve ihracatın başlaması, sebze fiyatlarında artışa yo

150 bin ton patates toprak altında kaldı

Türkiye’nin en önemli patates üretim merkezi olan Nevşehir’de, patates üreticileri kar ve soğuk havaya hazırlıksız yakalandı. Sağanak yağışlar ve karl


  Yeniden değerleme vergi artışı değilmiş!

Gelir İdaresi Başkan Vekili Osman Arıoğlu, bazı vergi ve harçların 2007 başında yeniden değerleme oranına bağlı olarak yükselmesinin ‘’yeni bir vergi artışı’’ şeklinde nitelenemeyeceğini söyledi.


  Merkezin faiz artışları bankaları etkiledi

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Tevfik Bilgin, faiz artışlarının bankaları önemli derecede etkilediğini vurguladı.


  ‘Hep kümesteki kazlar yolunuyor’ dönemi bitti

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Recep Karapınar, 22 inşaat müteahhidinin vergi incelemesinde 25 milyon 960 bin YTL tutarında kayıt dışı işlem tespit edildiğini ve vergilerin tahsil edilerek Hazineye ulaştırıldığını bildirdi.


  ÖİB Azerbaycan’a “model” olacak

Türk Telekom, Tüpraş ve Erdemir gibi büyük özelleştirmelere birbiri ardına imza atan Türkiye, özelleştirmede ‘’model’’ olmaya da başladı.


  Yüzlerini biber güldürdü

Tütün ekiminden zor günler yaşayan ve bu nedenle bir kısmı göç etmek zorunda kalan Manisa’nın Gölmarmara ilçesine bağlı Kayaaltı köylüleri, “tutunacak dalı’’ biberde buldu.


  Rekabetin önü açılacak

Rekabet Kurumu Başkanı Mustafa Parlak, belli bir pazar payının üzerinde olan teşebbüslerin, piyasaya başka teşebbüslerin girişin engel olacak şekilde anlaşma yapmalarını önlemek amacıyla, ‘’dikey anlaşmalara eşik getirmeye’’ dönük yeni bir düzenleme üzerinde çalıştıklarını bildirdi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004