Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hasan Şaş'la tartışmadım

G.Saray Antrenörü Erdal Keser, "Hasan Şaş ile aramda bir tartışma olduğu söylendi. Hasan bize saygılıdır. Böyle bir şeyin G.Saray'da olması mümkün değil" dedi.

Galatasaray Antrenörü Erdal Keser, Beşiktaş derbisindeki eleştirilen kadro yapısıyla ilgili medyaya yansıyan haberler üzerine bir açıklama yaptı. Sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde medya mensuplarına açıklamada bulunan Erdal Keser, Hasan Şaş ile arasında tartışma yaşandığı şeklinde haberler bulunduğunu belirterek, ''Böyle şeyin Galatasaray'da olması mümkün değil. Hasan Şaş iyi niyetinden dolayı bazen aşırı hareketler yapıyor'' dedi. Hasan Şaş'ın her zaman Galatasaray'ın başarısı için iyi niyetle mücadele ettiğini kaydeden Keser, ''Bu oyuncumuz her zaman hocalarına saygılıdır ve böyle bir şey yapması da söz konusu değildir'' ifadesini kullandı.

Keser, teknik direktör Erik Gerets'in bazı oyuncuları kişisel kızgınlığından dolayı kadroya almadığı yönündeki spekülasyonlar konusunda şunları söyledi: ''Bunlar tamamen gerçek dışıdır. Kötü netice almış ve kötü oynamış olabiliriz, ama teknik heyetin bazı oyuncularla sorun yaşadığı yönünde bilgiler yansıtmak yanlıştır. Galatasaray Kulübü'nden bahsediyoruz. Burada hiçbir zaman ucuz işler olmaz. Teknik heyet olarak bilhassa böyle kötü günlerde futbolcularımızın arkasında durmasını çok iyi biliriz. Onlar geçen sezon bizi şampiyon yapmıştır. Sonuna kadar onlara güveniyoruz. Bu girdiğimiz zor dönemden de onların bizi çıkaracağından eminiz. Bazı şeyler bizim tarafımızdan açıklanmadan, ortaya spekülasyon olarak atılıyor. Bunları düzeltmek için bu açıklamayı yaptım.''

SONG KONUSU-

Erdal Keser, uzun bir süredir kadroya alınmayan ve derbide ilk 18'de yer bulamayan Song konusuna da değinerek, ''Song uzun zamandır bir tedavi görüyor. Hasta olması ile sakat olması arasında bir fark yok. İdmana ve maça yüzde yüz hazır değildi. Bu nedenle teknik heyetin aldığı kararla maçta oynamadı. Çünkü biz sahaya sürdüğümüz futbolcuların tamamen hazır olmasını istiyoruz. Onun yerine oynayan Emre Aşık da takımın en iyi oyuncularından birisiydi. Hocamız Song'u daha tam hazır görmediğinden dolayı kadroya almadı. Biz de haftaya oynayabilmelerinin çalışmasını yapıyoruz'' şeklinde konuştu.

Keser ayrıca, Song'un bazı gazetelerde yer alan, ''İyileştim, ama kadroya alınmadım'' sözlerinin hatırlatılması üzerine ise ''Ben Song ile bugün görüştüm. Song hastalığının geçtiğini söylemiş. Yüzde yüz hazır olmadığından dolayı kadroya almadık'' diyerek sözlerini tamamladı.

Bobo derbide siftah yaptı

Galatasaray karşısında takımının ilk golünü atan Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Bobo, derbi maçta siftah yaptı. Siyah-beyazlı kulübün geçen sezonun devre arasında kiralık olarak renklerine kattığı ve gösterdiği performanstan dolayı bu sezon başında bonservisini de aldığı Bobo, bir derbi maçta ilk kez gol attı. Galatasaray'a attığı golle Brezilyalı futbolcu, ligdeki gol sayısını da 10'a çıkardı. 22 yaşındaki Deivson Rogerio Da Silva ''Bobo'', geçen sezonun ikinci yarısında ise 14 lig maçında 5 gol kaydetmişti. Bobo ayrıca Beşiktaş formasıyla bu sezon UEFA Kupası'nda 2, Fortis Türkiye Kupası'nda da 3 gol attı.

05.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yarış şimdi başlıyor

  Tigana: Şampiyon olmak istiyorsak dışarıda da kazanmalıyız

  Hasan Şaş'la tartışmadım

  Vestel Manisa: 0 Gençlerbirliği : 3

  Ankaraspor: 1 Sakaryaspor: 0

  Gaziantepspor: 0 K. Erciyesspor: 1

  Hayırlı yenilgi!

  Lige heyecan geldi


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004