Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

ASLAN KOMUTAYI ELE ALDI

UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk maçında Hırvatistan'ın Slaven Koprivnica takımı ile Galatasaray arasında oynanan ve sarı kırmızılıların 2-1'lik galibiyetiyle biten maçın ardından UEFA, ''Galatasaray, Hırvatistan'da komutayı ele aldı'' yorumu yaptı. UEFA'nın resmi internet sitesinde yer alan haber yorumda, ''Galatasaray, Hırvatistan'da komutayı ele aldı'' başlığı kullanılırken, Galatasaray'ın erken gelen golle geriye düştüğü, ancak maçın ilerleyen bölümlerinde skoru lehine çevirmesini bildiği kaydedildi.


Fatih Tekke'nin transferinde son pazarlık

Anderlecht karşısında aldığı 1-0'lık galibeyet ile Şampiyonlar Ligi'na katılma yolunda önemli bir avantaj yakalayan Fenerbahçe'de, yönetim takıma forv

Kasımpaşa'yı Beşiktaş maçı heyecanı sardı

Süper Lig'in yeni takımlarından Kasımpaşa'da, Beşiktaş ile Pazar günü yapacağı maçla ligde ilk kez taraftarlarının karşısına çıkacak olmanın heyecanı


  F.Bahçe Kadıköy'de G.Antep'i ağırlıyor

Süper Lig'de bugün Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, sahasında taraftarının önünde alacağı galibiyetle ligde 3 puanla tanışmak istiyor.


  Efes Cup'ta araba kazanma fırsatı

İzmir'de gerçekleştirilecek ve (A) Milli Basketbol Takımı'nın da katılacağı Efes Pilsen World Cup 6'yı izleyecek basketbolseverler, yeni Opel Corsa araba kazanma fırsatı yakalayacak.


  25 yaşında teknik direktör oldu

Basketbol Bayanlar İkinci Ligi ekibi İzmir Basketbol Kulübü'nün (İBK) 25 yaşındaki antrenörü Erman Okerman'ın, ligin en genç çalıştırıcısı olduğu bildirildi.


  Serhat Anderlecht'te kadroya girecek mi?

Anderlecht takımının menajeri Mher Van Holsbeeck, Serhat Akın'ın durumunu bir daha değerlendireceklerini, bir yıl daha sözleşmesi olduğunu, fakat sakatlığı dolayısıyla hiçbir kulübün şu an Serhat için transfer parası ödemek istemediğini söyledi.


  Eczacıbaşı'dan başarılı voleybolculara ödül

Eczacıbaşı Kulübü, dünya ikincisi olan Yıldız Milli Kız Voleybol Takımı kadrosunda yer alan oyuncularını ödüllendirdi.


  Beşiktaş'tan forma teşekkürü

Beşiktaş Kulübü, forma satışlarına gösterdikleri yoğun ilgi nedeniyle siyah-beyazlı taraftarlara teşekkür etti.


  Bursaspor-G.Saray biletleri satışa çıktı

Bursaspor'un, 19 Ağustos Pazar günü sahasında Galatasaray ile yapacağı maçın biletleri, satışa çıktı.


  Atalay: Dış sahalarda gece maçı oynanacak

Gençlik ve Spor Genel Müdür Vekili Mehmet Atalay, Ankara 19 Mayıs Spor Kompleksi içinde yer alan dış sahaların açılışını yaptı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri