Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

2. Ankara Kitap Fuarı AKM’de açıldı

Ankara Kitap Fuarı, Atatürk Kültür Merkezi’nde açıldı. Fuarda Yeni Asya Neşriyat'ın kitapları da A-21 No’lu stantta satışa sunuldu. Bölüm görevlileri, özellikle yeni tanzimli Risâle-i Nur Külliyatına büyük ilgi olduğunu belirttiler.



Tarihe sığmayan bir zafer: Çanakkale

Tarihin kaydettiği, en büyük, en kanlı, en kahraman savaşlardan biri olan Çanakkale Zaferi’nin 93. yılı hatırasına BEM-BİR-SEN tarafından “Çanakkale Özelinde Bütün Şehitleri Anma” programı gerçekleştirildi. Programda Özel Çağrı Okulları ilköğretim korosu, öğretmenleri yönetiminde kahramanlık türküleri söyledi. Okulun Tiyatro Grubu’nun sergilediği “Çanakkale Geçilmez” adlı oyun izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.



Barla yılları sergisi açıldı

Barla Yılları (1927-1934) adlı sergi, İstanbul’da açıldı. Barla Yılları sergisini tanıtmak için düzenlenen basın toplantısında konuşan Prof. Dr. Faris Kaya, Bediüzzaman’ın adeta yokluğa mahkûm edilmek için Isparta’nın Barla nahiyesine sürüldüğünü hatırlattı.



Diyarbakır’da sinema rüzgârı esecek

Diyarbakır'da “19. Uluslararası Ankara Film Festivali” kapsamında sinemaseverler, 6 gün süreyle yaklaşık 20 uzun ve kısa metrajlı filmi izleme şansını bulacak.



Fotoğraf Günleri başlıyor

FotoğrafDergisi tarafından düzenlenen “1. Ulusal Fotoğraf Günleri”, 10 Nisan Perşembe günü başlayacak.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri