Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Özdabak’a Özgür-Der’den destek mesajı

Özgür-Der Genel Başkanı Hülya Şekerci, bir karikatürü sebebiyle hakkında dâvâ açılan İbrahim Özdabak’a destek mesajı yayınlayarak şöyle dedi: “Özdabak hakkında açılan dâvâ yargıda keyfîliğe yeni bir örnek. Siyasîlere yönelik hakaretleri ‘düşünce özgürlüğü’ kapsamında değerlendiren yargı, sivil ve askerî bürokrasiye yönelik en ufak eleştiriyi cezalandırma yoluna gitmekle ne kadar çifte standart içinde bulunduğunu göstermektedir.”


AB, yargıda tarafsızlık isteyecek

Türkiye-AB ilişkilerinde en yüksek karar organı olan Ortaklık Konseyinde, Türk tarafından, ‘’yargının tarafsızlığının güçlendirilerek, halkın yargıya

Anayasa Mahkemesi “mektupla oyu” esastan görüşecek

ANAYASA Mahkemesi, 5749 sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’un, yurt dışında yaşa


  Avrupa ile Türkiye, 48 yılda çok şey elde etti

ALMANYA'NIN önde gelen bankalarından Deutsche Bank’ın yetkili uzmanlarından Norbert Walter, Alman ‘’Welt am Sonntag’’ gazetesi için yazdığı bir yorumda, Türkiye’nin AB üyeliğini savundu.


  Mehmetçiğe 2 “barış gemisi” geliyor

SAVUNMA Sanayii Müsteşarlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığının ihtiyacı için iki adet amfibi gemi alacak. Amfibi gemisi projesi kapsamında tedarik edeceği gemiler, insanî amaçlı olarak hizmet verecek.


  Okul kayıtları 1 Haziran’da başlıyor

KAYIT başvuruları ilköğretim okullarında 1 Haziranda, ortaöğretimde 15 Ağustosta başlayacak. Alınan bilgiye göre, ilköğretimde ve ortaöğretimde kayıtlar internet üzerinden gerçekleştirilecek.


  Petrole alternatif arayışı

SÜLEYMAN Demirel Üniversitesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nuri Özek, verimli hidrojen üretiminde başarılı olmaları durumunda şimdiki LPG istasyonlarının yerini hidrojen istasyonlarının alacağını, araçlardan da zehirli gazlar yerine saf su çıkacağını bildirdi.


  Trenlerin röntgeni çekilecek

TÜRKİYE’NİN ilk tren tarama cihazı, Van Kapıköy Sınır Kapısı’na kurulacak. Hareket halindeki treni radyografi ışınlarıyla tarayacak olan sistem, vagonlar ve yolcu bagajları içindeki kaçak eşyaların tesbit edilmesini sağlayacak.


  Ekmek fırından değil, makineden

ARTAN ekmek fiyatları ile birlikte, maliyette yüzde 40’a varan tasarruf sağlayan ekmek yapma makineleri mutfakların yeni gözdesi oluyor.


  Erdoğan: Bildiriyi cevapsız bırakmak 16 milyon seçmene haksızlık

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ‘’Bir kapatma süreciyle, hakkında kapatma dâvâsı açılmış bir siyasi partiyle ilgili bir bildiri yayınlanırsa kusura bakılmasın, onu cevapsız bırakmak 16 milyon seçmenime ihanettir. Bunu cevapsız bırakamam’’ dedi.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır