Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kariyer

İç kabuktan iyi

Sohbet esnasında biri, “İç ve dış dünya diye bir şey yok mu?” diye sordu. Aslında bunu söylemekle için dıştan daha önemli olduğunu vurgulamaktı niyeti. Ben başka konuşmalara değil, bu söze takıldım; sohbet süresince iç dünyaların her zaman dış dünyalardan daha önemli bir yer tuttuğunun üzerinde durdum.



BEYNİMİZİN VERİ TABANLARI

SİBER âlemi ve bilgisayar dünyasını tanıdıkça beynimizin ne kadar muhteşem bir aygıt olduğunu da anlıyoruz. Dünyanın en gelişmiş bilgisayarları veya sibernetik biliminin ürettiği en gelişmiş aygıtları inceledikçe, beynimizin büyüklüğünü, göreceli olarak, kıyaslamaya çalışıyoruz. Zira ne kadar gelişmiş aygıtlar olursa olsunlar, insan beyni ile kıyaslandığında, bütün bu aygıtlar çok ilkelleşiyorlar. Nasıl mı?



Derdi olmayanın değeri de olmaz



YASEM ARGE

Bay Hafıza’dan Alzheimer hastalığına çare arayışları AMERİKALI televizyoncu Brad Williams (51), hayatının her gününü ayrıntılı bir şekilde hatırlayarak bilim adamlarını şaşırtıyor.



YASEM AJANDASI 24 MAYIS 2008/21

KÜLTÜR MERKEZLERİ VE KENT KONSEYLERİNDE EĞİTİM YASEM olarak kamu ve özel kurumlar nezdinde tanıtım seminerleri ve eğitim planlamaları başlatıldı.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf
© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır