Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Teknoloji hatla buluşunca

Teknolojik görsel sanatlarla, Türk-İslam Medeniyeti’ne ait güzel yazı sanatı ‘hat’tı birleştirerek ‘TeknoHat’ ismiyle yeni bir sanat dalı ortaya koyan Doç. Dr. Mehmet İpçioğlu, iki ay içinde gerçekleştirdiği 5. sergisini açtı.



Yeniden doğmak, niçin doğduğunun farkına varmaktır

“GENÇLİK Sorunları ve Yeniden Doğmak” konulu konferans Etimesgut’ Kent Konseyi Konferas Salonunda yapıldı. Sunuculuğunu Erkan Okur’un, açış konuşmasını Sosyal Etütler Derneği (SETÜT) Genel Başkanı Mehmet Ali Kılıç’ın yaptığı konferans programı, Hacettepe Üniversitesi öğrencilerinden Hafız Ahmet Akyol’un okuduğu bir aşr-ı şerifle ile başladı.



Liseli gençlerden “İbadet ve tövbe” paneli

GEÇTİĞİMİZ günlerde Diyarbakır Eğitim Grubu Lise Şubesi tarafından organize edilen ‘İbadet ve Tövbe’ konulu bir panel düzenlendi.



Mersin’de Türk Müziği Festivali

MERSİN Büyükşehir Belediyesince bu yıl ikincisi düzenlenen ‘’Mersin Türk Müziği Festivali’’nin açılışı Emel Sayın konseriyle yapıldı.



Eski savcı “Resmî ideoloji yangınları”nı yazdı

Bayındır / İzmir Cumhuriyet Savcısı olduğu dönemde yazdığı kitaplar ve basında çıkan demeçleri nedeniyle önce Kars Ağır Ceza Hâkimliğine tayin edilen, daha sonra ise istifa etmek durumunda kalarak görevinden ayrılan yazar Gültekin Avcı, yeni kitabı “Resmi İdeoloji Yangınları, Yargılanan Milletin Kabusları”yla okuyucusuyla buluştu.



Gölbaşı şiire doydu

ANKARA’NIN Gölbaşı ilçesinde ‘’5. Mogan Şiir Akşamları’’ etkinliği düzenlendi.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır