"Gerçekten" haber verir 05 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş'ta yumruklar konuştu

FUTBOLDA yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta takım kaptanları İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman şoku yaşanıyor.

Sezon başı hazırlıkları kapsamında Avusturya'nın Leogang bölgesinde kamp yapan siyah-beyazlı takımda dün kavga eden takımın iki kaptanı İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman'ın süresiz kadro dışı bırakıldığı açıklandı. Konuyla ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan siyah-beyazlı takımın genel menajeri Sinan Engin, İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın kampta kavga ettiğini belirterek, ''Bahsi geçen iki oyuncuyu da süresiz kadro dışı bıraktık'' dedi. Beşiktaş'ın resmi internet sitesinde yer alan habere göre Engin, Avusturya kampında önceki akşam İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman arasında yaşanan olayların ardından bu sabahki çalışma öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şu bilgileri verdi:

AYRI UÇAKLARLA İSTANBUL'A GİTTİ

''İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman kampta kavga ettiler. Bu olayın ardından dün gece uçak bulamadığımız için her ikisini de bu sabah çok erken saatlerde kamptan gönderdik. Beşiktaş ilkeleri doğrultusunda bizim için her şeyden önemli olan iyi ve örnek insan olmaktır. Futbolculuk bu kriterlerden sonra gelir. Bahsi geçen her iki oyuncuyu da süresiz kadro dışı bıraktık ve kendilerine daha sonra belirleyeceğimiz çok ağır para cezaları vereceğiz. Bu, aldığımız idari bir karardır. İlerleyen günlerde gereken uygulamaları yapacağımızı söylemek isterim.'' Bu arada süresiz kadro dışı kalan iki kaptan, ayrı uçaklarla İstanbul'a gönderildi.

05.07.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş'ta yumruklar konuştu

  Aragones stada hayran kaldı

  Kırkpınar'da kura sistemine tepki

  Aragones'e efsane ödülü

  6 yılda 111 milyon dolar transfer ücreti alacak

  Kaya Peker yuvası Efes'e geri döndü

  Kewell G.Saray'la henüz anlaşmadı

  Uğur İnceman'a yılda 400 bin YTL

  Marsel İlhan çiftlerde şampiyonluğa ulaştı

  Sivasspor İnterto'da Grbalj önüne çıkıyor

  29. İstanbul Rallisi bugün start alacak

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır