"Gerçekten" haber verir 27 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Enerji üretiminde yeni dönem

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Türkiye’de enerji yatırımcısı sayısının 3 bine ulaştığını, yeni çıkarılan Elektrik Piyasası Kanunuyla ise herkesin yatırımcı olacağını söyledi.


Günlük tüketimde rekor

TÜRKİYE'de elektrik tüketimi 23 Temmuz Çarşamba günü 631 milyon 401 bin kilovat saate (kWh) ulaştı ve bugüne kadar ki en yüksek günlük tüketim rakamı

Serbest muhasebecilik resmen bitti

“SERBEST Muhasebeci Malî Müşavirlik ve Yeminli Malî Müşavirlik Kanunu” , Resmî Gazete’de yayımlandı ve böylece serbest muhasebecilik tarihe karışmış o


  Otobüs firmaları da akaryakıtta ÖTV ve KDV indirimi istedi

AKARYAKITTAKİ fiyat artışlarının, maliyetleri artan şehirler arası otobüs firmalarını olumsuz yönde etkilediği belirtildi.


  Kirlilik ve mazot zammı balıkçıları yıktı

AKDENİZ'DE balık popülasyonunun azalması ve mazot fiyatlarındaki aşırı yükselişin Adana ve Mersin’deki teknelerin denize açılmasını engellediği, bu durumun tamircileri de olumsuz etkilediği bildirildi.


  Şoför esnafı çözüm arıyor

TÜRKİYE Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF), şoför esnafının sorunlarını ve taleplerini içeren bir rapor hazırlayarak, halen üzerinde çalışılmakta olan Esnaf Eylem Planında değerlendirilmesi için Sanayi ve Ticaret Bakanlığına sundu.


  TPAO: Karadeniz’de 3 yılda 7 kuyu açacağız

TÜRKİYE Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Mehmet Uysal, Karadeniz’de 3 yıl içerisinde 7 kuyu açmayı planladıklarını söyledi.


  Türkiye’den sermaye göçü hızlandı

2001 krizi öncesi artan, ancak kriz sonrası uygulamaya konulan programın sağladığı görece iyileşme ve güvenle hız kesen yurt dışına sermaye göçü, son dönemde yeniden ivme kazandı.


  Vergi daireleri bugün de açık

GELİR İdaresi Başkanlığı, gelir ve kurumlar vergi dairelerinin bugün de açık olduğunu bildirdi.


  Saman, hububat fiyatına yaklaştı

YAŞANILAN kuraklıktan diğer bölgelere göre daha az etkilenen Yozgat’ta tarladaki anıza bile talebin olması saman fiyatlarını artırıp, hububat fiyatına yaklaşmasına sebep oldu.


  Yeni kanun SB’de yatırımı arttıracak

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edilen Serbest Bölgeler Kanunu ve Gümrük Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı’nın yürürlüğe girmesiyle birlikte serbest bölgelerdeki işlem hacmi ve yatırım taleplerinin artması bekleniyor.


  Bölgeler kalkınma ajanslarıyla gelişecek

DEVLET Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren, bölgesel ekonomik kalkınma ve sosyal gelişme projeleri ile ülkede kardeşlik ve birliğin daha da pekişeceğini kaydetti.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır