"Gerçekten" haber verir 29 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

HİÇBİR SEBEP, BÖYLE BİR VAHŞETİ MAZUR GÖSTEREMEZ

ÇEŞİTLİ meslek örgütleri ve sendikalar Güngören’de meydana gelen patlamaları kınadı.

Türkiye Barolar Birliği, Güngören’de meydana gelen patlamalara ilişkin olarak ‘’Bu saldırı terörün ne kadar acımasız ve insanlık düşmanı olduğunu göstermiştir. Hiç bir neden böyle bir vahşeti mazur gösteremez’’ dedi. Barolar Birliği açıklamasında, 60 bini aşkın avukat, 78 baro ve Türkiye Barolar Birliği’nin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve ulusuna yönelik saldırılar karşısında ulusal birlik ve beraberliğin gösterilmesi gerektiğine inandığı belirtiltildi.

‘’TÖRENLERE KATILMA’’ ÇAĞRISI

HAK-İŞ Genel Başkanı Salim Uslu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada ‘’hain saldırıyı’’ ve Bingöl’de Asayiş Ekipleri Amirliği’ne yönelik pusuyu nefretle kınadıklarını bildirdi."Hain saldırılar, terörün dehşet verici kanlı yüzünü bir kez daha göstermiştir. Eli kanlı teröristler, sivil halkın canına kıymıştır’’ diyen Uslu, yapay gündemler yerine terör ve terörle mücadelenin Türkiye’nin hala en önemli gündem maddelerinden biri olduğu gerçeğinin bir kez daha ortaya çıktığını söyledi. Demiryol-İş Sendikası Genel Başkanı Ergün Atalay yaptığı açıklamada, ‘’Bu alçakça saldırı terörün ve terör örgütünün gerçek yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Bu gerçek artık terör örgütlerine destek veren ülkelerce de görülmeli, insanlığa karşı işlenen bu suça tüm dünya kamuoyu tepki vermelidir’’ dedi.

’’VAHŞİ VE KALLEŞ SALDIRILAR’’

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu’ndan yapılan açıklamada, ‘’insanlık dışı, canice saldırının nefretle lanetlendiği’’ belirtildi ve ‘’Türkiye’nin demokratik yapısına ve istikrarına, halkımızın birlik düşüncesine ve sağduyusuna yönelik bu tarz vahşi ve kalleş saldırılar, ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmayacaktır. Faillerin yakalanması ve cezalandırılması, mücadelenin daha da yoğunlaştırılarak bölücü terör örgütünün sonunun getirilmesi zorunludur’’ denildi. Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası Başkanı Şükrü Koçoğlu açıklamasında, ‘’Terör konusunda hepimiz bir toplumsal bilinç yaratmak zorundayız. Ülke patlayan ve patlamayan bombalardan çok acele kurtulmalıdır’’ dedi. TMMOB Çevre Mühendisleri Odası’nın yazılı açıklamasında, ‘’Halkımıza korku ve panik salan, belirsizlik ve yeni bir karmaşa ortamı yaratan, onlarca insanımızın yaralanmasına ve hayatını kaybetmesine neden olan bu vahşet, barıştan ve insanca yaşamdan yana olan biz demokrasi güçlerini yıldırmayacaktır’’ ifadelerine yer verildi.

29.07.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Arkasında kim var?

  BEBEKLER VE İHTİYARLAR

  Ergenekoncular Silivri’ye

  Redd-i hakim talebine red

  Bakan Atalay: Emniyet bütün gücüyle çalışıyor

  Soylu: Hedeflerine ulaşamayacaklar

  HİÇBİR SEBEP, BÖYLE BİR VAHŞETİ MAZUR GÖSTEREMEZ

  LAÇİNER: PKK TEK BAŞINA KARAR ALAMAZ

  SAĞLIK GÖREVLİSİ: BEN BÖYLE ŞEY GÖRMEDİM

  ERDOĞAN, GÜNGÖREN’DE HALKI ZİYARET ETTİ

  Baykal: Vahşi bir terör saldırısı

  Mumcu: Öldürülen İnsanlar değil, insanlık

  İzmir'de, emniyet müdür yardımcısına gözaltı

  1 MAYIS’A SORUŞTURMA VAR, GÖREVDEN ALMA YOK

  İŞ MAKİNESİNDE SAF EROİN ELE GEÇİRİLDİ

  AB, sadece karara değil gerekçeye de bakacak

  Kara Kuvvetleri'ne uzman erbaş alınacak

  Terör, çirkin emellerine hiç bir zaman ulaşamayacak

  AB, saldırıyı kınadı

  Kaza ‘geliyorum’ diyor

  Orman köylüsüne ‘keçi oyunu’

  OKS’de kayıtlar başladı

  1 Ağustos’ta tam güneş tutulması yaşanacak

  Obezite geni iştahı etkiliyor

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır