"Gerçekten" haber verir 28 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Otomobil

Ford’un aile otomobili yorumu

Ford Avrupa'nın 5 koltuklu MAV'ı 2007 yılında yeni dinamik bir görünüme, içinde ve dışında birçok yeni özelliğe kavuştu. Artık sadece Ford C-MAX adına sahip, atak ve kullanıcıların her ihtiyacına cevap verebilen bir aile otomobili.



Suzuki, Türkiye'deki 25'inci yılını coşkuyla kutladı

TÜRKİYE'NİN ilk otomobil distribütörlerinden Suzuki Otomobil Pazarlama ve Ticaret A.Ş, 25'inci yılını Çırağan Sarayı'nda 22 Temmuz 2008'de gerçekleştirilen muhteşem bir törenle kutladı.



NISSAN MICRA 25. YILINI KUTLUYOR

NİSSAN, yüzyılın son çeyreği boyunca üretimini 3 farklı jenerasyon ile devam ettirdiği Micra modelinin 25. yaşını kutluyor. Micra, aralıksız 25 yıldır üretilmesinin verdiği güvenle Nissan'ın bir simgesi olduğunu ispatlıyor.



EKSPERLERE KARŞI YENİ DACİA SANDERO

DACİA'NIN yeni hatchback modeli Sandero'nun temel özellikleri; sağlamlık, geniş iç mekân ve fiyat, www.yenisandero.com'da eksperler tarafından test ediliyor. Her biri konusunda uzman eksperlerin zorlu testlerini başarıyla geçen Sandero iddialarını doğruluyor.



HYUNDAI'DEN SATIŞ VE KÂRLILIK BAŞARISI

AUTOMOTİVE News Global Pazar Verileri Raporu'na göre 2007 yılında dünya çapında gerçekleştirdiği satışlarla dünyanın en büyük beşinci otomotiv üreticisi konumuna yükselen Hyundai, büyümesini 2008'de de sürdürmeye devam ediyor.



ÜST-ORTA SINIF SEGMENTİNE YENİLİKÇİ OPEL INSİGNİA DOPİNGİ

NEFES kesen tasarım ve öncü teknolojileriyle yeni Opel Insignia sedan ve hatchback modellerinin dünya tanıtımı 2008 Londra Motor Show'da yapılıyor.



 
GAZETE 1.SAYFA

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır