"Gerçekten" haber verir 27 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Bayramda trafiğe azamî dikkat!

Vatandaşlar 2003-2007 yılları arasındaki Ramazan Bayramlarında toplam 26 gün tatil yaptı. Bu sürede şehir içi ve şehirler arası yollarda 358 ölümlü trafik kazası meydana geldi.


AB üyeliği derin dondurucuda

İktısadÎ Kalkınma Vakfı (İKV) Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kabaalioğlu, Türkiye’nin AB katılım sürecinin bir süreden beri “derin dondurucuya” girdiğin

Özdabak’ın dâvâsı ertelendi

Karikatüristimiz İbrahim Özdabak’a gazetemizde yayınlanan “Huguk-Huguk” karikatürü sebebiyle açılan dâvânın ilk celsesi dün Bakırköy Adliyesinde görül


  Bediüzzaman Hazretleri Urfa’da mevlid-i şerifle anıldı

BEDİÜZZAMAN Hazretleri, hicrî takvime göre vefatının 50. yılında Şanlıurfa’da Dergâh Camiinde okunan mevlid-i şerif ve hatim duâsıyla anıldı. Bediüzzaman Said Nursî ve manevî şehitlerimizin ruhlarına bağışlanmak üzere Ramazanın 25. gecesine rastlayan Perşembe akşamı Bediüzzaman Hazretlerinin ilk defnedildiği yer olan Dergâh Camiinde mevlid-i şerif okunup hatim duâsı yapıldı.


  Toptan'ın çağrısına DTP'den cevap geldi

DTP, TBMM Başkanı Köksal Toptan’ın, ‘’Anayasa, İçtüzük, AB Uyum Mevzuatı ve Bazı Önemli Kanunlar’’ konusunda kurulmasını önerdiği uzlaşma komisyonları için 8 isim bildirdi.


  Konya’da, AB Bilgi Bürosu açıldı

AVRUPA Komisyonu Türkiye Delegasyonu ve Konya Sanayi Odası işbirliği ile 23 Eylül’de Konya’da yeni bir AB bilgi Bürosu açıldı.


  Şırnak’ta çatışma çıktı, bir er şehit


  Meclis 1 Ekim'de açılacak

TBMM'NİN 23. Dönem 3. Yasama Yılı, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yapacağı açış konuşmasıyla 1 Ekim Çarşamba günü başlayacak. Meclis, Anayasa ve İçtüzük gereği yeni yasama yılına Ramazan Bayramının ikinci gününe denk gelen 1 Ekim Çarşamba günü girecek.


  ÇÖZÜM İÇİN ULUSLARARASI TOPLUM HAREKETE GEÇMELİ

KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Kıbrıs Türklerinin adada uzun yıllar devam eden Kıbrıs sorununun çözümü ve barış için üzerine düşeni yaptığını ve bundan sonra da yapacağını ifade ederek, artık bundan sonra Rum tarafı ve uluslararası toplumun harekete geçmesi gerektiğini bildirdi.


  Bir Ergenekon tutuklusu daha hastaneye kaldırıldı

“ERGENEKON” soruşturması kapsamında tutuklu bulunan emekli Albay Arif Doğan, hastaneye kaldırıldı.


  Eruygur'un tansiyonu yüksek

KOCAELİ Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu, emekli Orgeneral Şener Eruygur'un, dün gece tansi-yonunun yükselmesi üzerine hafif uyutulduğunu, sabah tekrar uyandırıldığını bildirdi.


  ABD ile çalışmaya devam

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül, Türkiye’nin ikili ilişkiler ile bölgesel ve küresel güvenliğe ortak katkının daha da derinleşmesi için ABD ile birlikte çalışmaya devam edeceğini söyledi.


  Tartışmanın galibi yok

POLİTİK DÜELLO YORUMLANDI AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ile CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nun TBMM’de yaptığı ve televizyonlardan canlı olarak yayınlanan tartışmayı değerlendiren yazarlar, “Bu tartışmanın galibi yok” fikrinde birleştiler.


  Ergenekon'da Son dalga adliyede



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır