"Gerçekten" haber verir 22 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Otomobil

Yılın ticarî aracı

Hani o eski minibüsler vardır, sırtını dayadığın yer dim dik olur yaslayamazsın, diz mesafesi dardır yayılamazsın, kısacası konforu yoktur yolculuk zordur. Günümüz minibüsleriyse yani sektörel ismiyle, ticarî araçları ise artık otomobil konforunda otobüs ferahlığında. Bu yeni ticarî araçlar segmentinin Fiat'ın ürün gamındaki temsilcisi Fiat Scudo, yenilenen yüzü ile o eski minibüs imajını yıkmaya aday.



Honda, Türkiye otomobil üretim kapasitesini arttırıyor

HONDA'NIN Türkiye'deki bağlı ortaklığı Honda Türkiye A.Ş., otomobil üretim kapasitesini yıllık 50 bin adetten 63 bin adede arttıracağını duyurdu. Honda Türkiye, otomobil üretimine Gebze, Kocaeli'de bulunan fabrikasında Civic modeli ile başladı.



Güven verici ve teknolojik Hatchback

DİNAMİK ve şık Yeni Renault Mégane, sporcu bir kişiliğin ve otomobil tutkusunun izlerini taşıyor. Yeni Renault Mégane kabin içinde ergonomi ve konfor yönlerinden çok sayıda avantaj içeriyor. Araç, renkli ekranı okumayı kolaylaştıran, yeni tip hız sabitleyici-sınırlayıcı arayüzü barındıran analojik ve dijital ekranlı bir sayaç bloğuna sahip.



Hyundai i10’lar paris yolcusu

Hyundai'nın "dünya çapında en iyi küçük segment otomobili hazırlama" felsefesiyle Hindistan Fabrikası'nda ürettiği yepyeni modeli i10 dünya turuna başladı. 10 Eylül 2008'de Hindistan'ın başşehri Delhi'den yola çıkan iki adet Hyundai i10, Avrupa ayağının başlangıcını yapacağı İstanbul'a ulaştı ve hiç vakit kaybetmeden son durak olan Paris Otomobil Fuarı'na doğru yola koyuldu.



Ford Otosan, 4 yıllık ihracatını ikiye katlıyor

TÜRK otomotiv sektörünün öncü kurumlarından Ford Otosan'ın, kamyon segmentinde küresel pazara adım attığı 2004 yılından bu yana ihraç ettiği 5.000'inci Cargo kamyon, Yunanistan pazarı için geçtiğimiz günlerde hattan indirildi.



Autoshow’a Skoda Superb damgası

TÜRKİYE'NİN en önemli otomobil fuarı olan ve 9-19 Ekim tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenecek Autoshow 2008, Skoda'nın lüks sınıftaki silâhı olan yeni Superb'in Türkiye lansmanına sahne olacak.



2008 Golf için çok özel kampanya!

VOLKSWAGEN Binek Araç, bütün zamanların en başarılı Alman otomobili olarak tanımlanan kompakt sınıf modeli VW Golf için avantajlarla dolu yeni bir indirim kampanyası başlattı.



Chrysler’den 1.8 milyar dolarlık yeni yatırım

DÜNYANIN önde gelen otomotiv devlerinden olan Chrysler, Detroit'te bulunan Jefferson North Montaj Tesisi'ni 2010'da başlayacak olan yeni üretim modeline hazır hale getirmek için düğmeye bastı.



En ekonomik Alfa Romeo 159 Türkiye’de

İTALYAN otomobil üreticisi Alfa Romeo'nun lüks orta sınıfta dinamik tasarım ve sürüş özellikleriyle dikkat çeken temsilcisi Alfa 159'un en ekonomik model versiyonu, Türkiye'de de satışa sunuldu.



 
GAZETE 1.SAYFA

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır