"Gerçekten" haber verir 29 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Alternatif DP olacak

ALTI YILDA NEREYE GELDİK? DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, ‘’AKP iktidarının ülkeyi yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklardan kurtaramayacağını’’ ifade ederek, ‘’6 yıldan beri ülkede hangi kesim zenginleşti? Din, vicdan özgürlüğü, çağdaşlaşma ve modernleşmede hangi noktaya gelindi?’’ diye sordu. Partisinin tüzüğünde değişiklik yapılacağını, reformist ve çağdaş bir program hazırlayacaklarını belirten Soylu, ‘’‘Alternatif yoktur’ diyenlere, ‘Alternatif DP’dir’ diye haykırmak istiyorum’’ dedi.

‘Alternatif DP’dir’ diye

haykırmak istiyorum’

DEMOKRAT Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, “Bizler, inançlı ve inatçı insanlarız. ‘Alternatif yoktur’ diyenlere, ‘Alternatif DP’dir’ diye haykırmak istiyorum’’ dedi. Süleyman Soylu, partisinin Dedeman Oteli’nde düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, göreve geldiğinden bu yana ülkenin birçok yerini dolaştığını ve ülkenin sahip olduğu zenginlikleri gördüğünü söyledi.

Soylu, ABD’deki gelişmeleri yakından izlediklerini, ‘’kapitalizmin can çekiştiğini’’ belirterek, ‘’DP, yeni dünya düzeninde, köklü geçmişiyle, yeni siyaset anlayışıyla iktidara gelmeyi amaçlıyor. Amacımız, güçlü ve yeniden üreten Türkiye’dir’’ diye konuştu. ‘’AK Parti iktidarının ülkeyi yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklardan kurtaramayacağını’’ ileri süren Soylu, ‘’6 yıldan beri ülkede hangi kesim zenginleşti? Din, vicdan özgürlüğü, çağdaşlaşma ve modernleşmede hangi noktaya gelindi?’’ diye sordu.

Partisinin tüzüğünde değişiklik yapılacağını, reformist ve çağdaş bir program hazırlayacaklarını belirten Soylu, ‘’Türkiye’yi bu insanlara bırakmayacağız. Bana itimat edin. Bu, Türkiye’nin ihtiyacı olan bir partidir. Bizler, inançlı ve inatçı insanlarız. ‘Alternatif yoktur’ diyenlere, ‘Alternatif DP’dir’ diye haykırmak istiyorum’’ dedi.

YARINLARIMIZ İÇİNDEMOKRAT İKTİDAR

Soylu, ‘’Türkiye’nin yeniden yarınlara güvenle bakmasını sağlayacak atmosferi kurmak zorundayız’’ dedi. ‘’Ülkeyi bölmeye ve ‘’öteki’’ meydana getirmeye çalışanlara seyirci kalmayacaklarını’’ ifade eden Soylu, ‘’Türkiye’nin yeniden yarınlara güvenle bakmasını sağlayacak atmosferi kurmak zorundayız’’ diye konuştu. Soylu, Türkiye’nin, bulunduğu coğrafyada yalnızca kendi sorumluluklarıyla sınırlı bir role sahip olmadığını, Irak’ta binlerce kişinin ölmesinin, ‘’güçlü bir Türkiye olmamasından’’ kaynaklandığını savunarak, ‘’Bugün demokrat eller yönetimde olsaydı, yıllarca egemen olduğumuz coğrafyada güçlü ve yöneten bir Türkiye olurdu’’ diye konuştu. Bunu sağlamak için çaba gösterdiklerini ifade eden Soylu, ‘’Ne yaptığımı ve bu partinin nasıl ayağa kalkacağını biliyorum’’ dedi.

29.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Camiye kilise desteği

  Alternatif DP olacak

  Yolsuzluk yapanı teşkilâta sokmayacağız

  Engeller kararlılıkla aşılır

  Engeller kararlılıkla aşılır

  Gül Bağdat’a, Talabani Tahran’a

  Dikkat, bayram zehir olmasın!

  Şehirlerarası otobüsler teknolojiyle donatıldı

  Doğanyurt İlçesindeki Doğanyurt Lisesi öğretmensiz kaldı

  Rektörlük binası hastane olacak

  Operasyonda 21 kişi tutuklandı

  Liderlerin bayram programları belli oldu

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır