"Gerçekten" haber verir 29 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon 134 hafta sonra lider

TÜRKCELL Süper Lig'de dün Antalyaspor'u 3-2 yenerek bin 457 gün sonra liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor'da, kulüp başkanı Sadri Şener uzun bir aradan sonra liderliğe hak ederek yükseldiklerini söyledi.

Antalyaspor karşısında aşırı yağışa rağmen tribünleri doldurarak takımlarını coşkuyla destekleyen taraftarlara teşekkür eden Şener, bordo-mavili futbolcuların da böylesine zor koşullara rağmen iyi bir futbol ortaya koyduğunu belirtti. Zevkli bir karşılaşma oynadıklarını ifade eden Başkan Şener, ''Antalyaspor da iyi oynadı. 5 sezon sonra liderliğe yükseldik. İyi bir takımımız var. Liderlik, bizim hakkımız. İnşallah Trabzonspor'u geri getireceğiz. Ama şampiyonluk şarkıları söylemiyoruz. Lig uzun bir maraton. Dikkatli bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz'' dedi. Şener, Yattara konusunun da artık gündemden kalkmasını isteyerek, ''O konu artık bitti. Artık Trabzonspor'a bakıyoruz. Ocak ayındaki transfer döneminde de bana bakın'' diye konuştu. Şener, Antalyaspor maçının galibiyet primini iki katına çıkardıklarını da sözlerine ekledi.

Yanal: Yattara Katar'da birkaç yıl içinde futbolu

bırakır

LİGDE İLK GOLLERİNİ ATTILAR Trabzonspor

adına Antalyaspor maçında birer gol atan Umut Bulut ve Gustavo Colman, 5. haftada ilk gollerini attılar. Geçen sezon bordo-mavili takımın 14 golle en golcü oyuncusu olan Umut Bulut, bu sezon 5. haftada gol suskunluğunu bozmuş oldu. Yeni transfer Arjantinli Colman da bordo-mavili takım ile ilk golünü kaydetti. Umut Bulut, Antalyaspor maçı öncesi kazanmaları halinde lider olacaklarını bildiklerini belirterek, ''Kazandık ve uzun zaman sonra liderlik koltuğuna ulaştık. Önemli olan bunu devam ettirip ligin sonunu lider tamamlamak. Kendimizi, futbolumuzu geliştirerek daha üst seviyeye çıkartarak Trabzonspor'u istediği hedefe, şampiyonluğa ulaştırmak istiyoruz'' dedi.

COLMAN: ORTA SAHADA İYİYİM

Arjantinli oyuncu Gustavo Colman, orta alanda oyun kurucu olarak görev yaptığı mevkide kendisini daha rahat hissettiğini söyledi. Antalyaspor maçında oynadığı yeni pozisyonunda çok iyi oynadığını ve çok koştuğunu ifade eden Colman, ''Kendimi böyle daha rahat hissediyorum. Oyuna daha rahat katılıyorum. İlk golümü de attığım için mutluyum'' dedi. Yattara'yı herkesin tanıdığını kaydeden Colman, ''Herkes onun ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu biliyor. Onun gidişi bizi etkiledi. Ama biz kalanlarla devam etmeliyiz. Kalanlarda elinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Bu yeterli olacaktır'' diye konuştu.

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Ersun Yanal, Antalyaspor karşısında galibiyeti hakeden bir oyun ortaya koyduklarını söyledi. Yanal, 3-2 galibiyetleriyle sona eren Antalyaspor maçında bu sezon en tempolu oyunlarını ortaya koyduklarını belirterek, ''Oynadığımız oyunla galibiyeti hakettiğimizi düşünüyorum'' dedi. Yanal, Yattara'nın transferiyle ilgili olarak da, ''Yattara bence Katar kulübüyle anlaşarak kolayı seçti. Keşke daha az paraya Roma'ya gitseydi. İbrahima Yattara'nın futbol kariyeri büyük ihtimalle birkaç yıl içinde sona erecektir. Oradan alacağı parayla rahatına bakacaktır artık. Böyle düşünen bir oyuncunun da zaten bize faydası olmazdı'' dedi.

29.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Trabzon 134 hafta sonra lider

  Beşiktaş'tan hakem ve Olimpiyat Stadı tepkisi

  F.Bahçe-Dinamo Kiev maçına Avusturyalı hakem

  Delgado son 4 maçta da gol sevinci yaşayamadı

  Almanya Mesut Özil'i konuşuyor

  Fırat Arslan, Dünya Şampiyonluğunu kaybetti

  Vural, Kocaelispor için yeni çareler arıyor

  F.Bahçe'de Semih'in sakatlığı ciddi değil

  Sivasspor son 6 maçta yenilgi yüzü görmedi

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır