"Gerçekten" haber verir 01 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

BANKALAR TEFECİ GİBİ

İZMİR Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "Reel sektör ile bankalar aynı geminin içinde. Bu nedenle krizden birlikte çıkmak zorundayız.



Proton “SAGA” ikinci kez yılın aracı

PROTON'UN, satışa sunulan ülkelerde en çok satan Saga modeli, Auto car Asya tarafından küçük Sdn/HB kategorisinde “2008 yılının en iyi aracı ödülü”ne ikinci kez lâyık görüldü.



Körfez sermayesinden yatırım niyeti anlaşması

KÖRFEZ Bölgesinin global finans pazarındaki kuruluşları Ithmaar Bank B.S.C, Abu Dhabi Investment House, Gulf Finance House stratejik işbirliği ile oluşturulan Vision 3, 6 milyar tutarında bir fon için Türkiye ile yatırım niyet anlaşması yaptı.



Şimşek'ten IMF'ye yeşil ışık

DEVLET Bakanı Mehmet Şimşek, ‘’IMF ile bizim diyaloğumuz devam ediyor. Yapıcı bir şekilde yaklaşıyoruz.



2009 yılı ekonomik hedefleri açıklandı

2009 Yılı Programı, Resmî Gazete’nin önceki günkü mükerrer sayısında yayımlandı. Program ile 2009’da Türkiye’nin yüzde 4 oranında büyümesi öngörülürken, gayri safi yurt içi hasıla (GSYH) TL bazında 1 trilyon 111 milyar 438 milyon TL, döviz bazında ise 788,4 milyar dolar olarak hesaplandı.



Zeytindeki rekolte, çiftçileri sevindirdi

AKSEKİ'DE zeytin hasadına başlandı. Tarım İlçe Müdürü Mustafa Güven, bölgede 200 dekar alanda yetiştirilen zeytindeki rekoltenin, çiftçileri sevindirdiğini bildirdi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır