"Gerçekten" haber verir 17 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Fener'de yüzler gülüyor

ANKARASPOR GALİBİYETİ SARI-LACİVERTLİ CAMİADA BÜYÜK BİR SEVİNÇ MEYDANA GETİRDİ. ASBAŞKAN ALİ KOÇ, "LİGDE HAVAYA GİRMEYE BAŞLADIK" DERKEN, FUTBOLCU UĞUR BORAL, "ÜZERİMİZDEKİ STRESİ ATTIK. İYİ GÜNLER BİZİ BEKLİYOR" DİYE KONUŞTU.


AYKUT KOCAMAN YİNE YENEMEDİ

ANKARASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ KOCAMAN, ESKİ TAKIMI F.BAHÇE ÖNÜNDE YİNE BAŞARILI OLAMADI.

Murat Tosun: Edu'nun hareketi penaltıydı

ANKARASPOR'LU futbolcu Murat Tosun, maçın başlarında ceza alanı içinde Edu'nun kendisine yaptığı hareketin penaltı olduğunu, ancak hakem Yunus Yıldırı


  Roberto Carlos bu sezon 2. golünü Ankara'ya attı

FENERBAHÇE'NİN Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, bu sezon ligde 2. golünü attı. Sarı-lacivertli ekibin Kadıköy'de Kayserispor'a 4-1 yenildiği maçta takımına penaltıdan 1 gol kazandıran Brezilyalı futbolcu, Ankaraspor karşısında da ilk yarıda kritik dakikalarda attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Fenerbahçe'nin 54. dakikada Lugano ile attığı 2. gol, derbi maçtaki bir golü anımsattı. Roberto Carlos'un ceza alanının dışından kullandığı serbest vuruşta direklerden dönen topu Lugano tamamlayarak takımını 2-0 öne geçirdi. Galatasaray maçında da Brezilyalı futbolcunun vuruşunda kaleciden dönen topu Lugano tamamlayarak gol kaydetmişti.


  Gökhan Ünal Trabzon'da 5 gol atıp, 5 asist yaptı

TRABZONSPOR'UN forvet oyuncusu Gökhan Ünal, bu sezon attığı gollerin yanı sıra attırdığı gollerle de dikkat çekiyor. Gençlerbirliği maçında Umut'a yaptığı asistle galibiyete katkıda bulunan golcü oyuncu, bu sezon bordo-mavili takım forması altında 5 gol atarken 5 de asist yaptı. Gökhan Ünal, Ankaraspor, Ankaragücü, Antalyaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Gençlerbirliği maçlarında 1'er asist yaptı. Bordo-mavililer, bu 5 karşılaşmayı da kazandı. Gökhan, Ankaraspor, Denizlispor, Antalyaspor, Gaziantepspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarında 1'er gol olmak üzere toplam 5 gol kaydetmeyi başardı. Karadeniz ekibi, bu maçlar içerisinde sadece Gaziantespor ile berabere kalarak puan yitirdi. Böylece Gökhan Ünal'ın, bu sezon bordo-mavili takımın 18 golünün 10'unda katkısı oldu.


  Özgörkey yeniden Binicilik Federasyonu Başkanı oldu

BİNİCİLİK Federasyonu Olağan Genel Kurulu'nda Armağan Özgörkey yeniden başkanlığa seçildi. Beştepe Saim Önhon Kapalı Maneji'nde yapılan genel kurulda, 164 delegeden 61'i katıldı. 58 oy alan Özgörkey yeniden başkan seçilirken, 3 oy boş çıktı. Başkan Özgörkey'in yönetim kurulunda, Turgay Huysal, Gunn Yıldız, Gürtay Kıpçak, Birkan Erdal, Cem Siyahi, Hasan Canpolat, Feyzullah Aslan, Mehmet Toros, Hüseyin Güler ve Murat Saygı yer alıyor.


  Arkas Avrupa'da 3. turda

VOLEYBOLDA Avrupa Erkekler Çalenç Kupası'nda Arkasspor, 3. turu maç yapmadan geçecek. Kupanın 2. turunda Estonya temsilcisi Selver Tallinn'i iki maçta da 3-0 mağlup edip üçüncü tura yükselen Arkasspor, bu turda maç yapmadan bir üst tura yükseldi.


  F.Bahçe yükselişte



 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır