"Gerçekten" haber verir 20 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

HEPSİNİN HEDEFİ SÜPER LİG

BANK Asya 1. Lig'de 12. hafta müsabakaları tamamlanırken, ligde, Turkcell Süper Lig'e yükselme hedefini taşıyan ekiplerin çokluğu dikkati çekiyor.


SİVASSPOR MÜZİKLE KONDİSYON DEPOLUYOR

SİVASSPOR Teknik Direktörü Bülent Uygun, Trabzonspor maçında futbol adına bütün güzellikleri sahaya yansıtmak istediklerini belirterek, ''İyi futbol,

MARDİN'DE GELECEĞİN ATLETLERİ YETİŞİYOR

MARDİN Atletizm Kulübü Başkanı olan Balkan Şampiyonu Münir Cura, geleceğin atletlerini yetiştirmek için kolları sıvadı. Geleceğin atletlerin yetiştir


  RİVALDO 2011'E KADAR ÖZBEKİSTAN'DA OYNAYACAK

ÖZBEKİSTAN'IN Bunyodkor kulübüne bu yıl ağustos ayında transfer olan Brezilyalı yıldız futbolcu Rivaldo, kulübü ile yaptığı kontratı 2011 yılı sonuna kadar uzattı. Bunyodkor Kulübü'nden yapılan açıklamada, 28 Ağustos'ta Yunanistan'ın AEK Atina Kulübü'nden transfer edilen Rivaldo ile 1 yıllık kontrat imzalandığı hatırlatılırken, dün kulüp ile futbolcu arasında yapılan görüşmelerin ardından, Rivaldo'nun 2011 yılı sonuna kadar kulüpte kalması konusunda mutabakat sağlandığı bildirildi. Brezilyalı yıldız futbolcu Rivaldo, Bunyodkor'a transfer olmasından bu yana çıktığı 15 maçta 9 gol atmayı başararak, 3 kulvarda mücadele eden Bunyodkor'un başarısında önemli bir katkıda bulundu.


  RONALDO SAHALARA VEDA EDİYOR

BREZİLYA Milli Takımı'nın forvet oyuncusu, Serie A takımlarından AC Milan'ın eski futbolcusu Ronaldo, sahalara veda sinyalleri verdi. Art arda yaşadığı sakatlıklar nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Ronaldo, Gazzetta dello Sport'a yaptığı açıklamada, Serie A takımlarından AC Siena'dan gelen teklifi geri çevirdiğini belirterek, ''Kendilerine teşekkür ederim, ancak geleceğin neler getireceğini kestiremiyorum. Tek düşüncem tedavimi tamamlamak'' dedi. AC Milan'da iken geçen yıl şubat ayında sol dizinden ameliyat olan Ronaldo, uzun süre sahalardan uzak kalmıştı.


  Baros gol atmayı unuttu

GALATASARAY'IN Çek yıldızı Milan Baros, forma giydiği son 5 maçta golü unuttu.


  Başesgioğlu garanti verdi: 2010 Türkiye'de yapılacak

SPORDAN Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, basketbolda 2010 yılında Türkiye'de yapılacak dünya şampiyonası için herhangi bir riskin bulunmadığını belirterek, ''Tesisleri en kısa zamanda tamamlayıp, şampiyonaya en iyi şekilde ev sahipliği yapacağız'' dedi. Başesgioğlu, İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'da gerçekleştirilecek şampiyonayla ilgili yaptığı açıklamada, İzmir'deki tesisin hazır olduğunu, Ankara'da yapılacak spor salonu için de temel atma aşamasına gelindiğini, en kısa zamanda temel atıp, salonun inşaatının çok kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Antalya'da yapılacak maçların oynanacağı salonun temelinin de atıldığını hatırlatan Başesgioğlu, İstanbul'daki Sinan Erdem Spor Salonu'nun kaba inşaatının tamamlandığını, bu salonun da en kısa zamanda bitirileceğini kaydetti. '2010 Dünya Basketbol Şampiyonası için taahhütlerimizi yerine getireceğiz'' diyen Devlet Bakanı Başesgioğlu, ''Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın takip ve desteğiyle, tesisler en kısa zamanda tamamlanacaktır. Şampiyona için herhangi bir risk yok. Bu şampiyonayı, ülkemizde en iyi şekilde gerçekleştireceğiz'' şeklinde konuştu.


  Voleybolda "balo davetiyesi" polemiği

nVOLEYBOL Federasyonu'nda yarın yapılacak genel kurul öncesi, federasyon başkanı Erol Ünal Karabıyık'ın delegelere gönderdiği bir davetiye polemik yarattı. Başkan adaylarından Cihat Çetinkaya, yazılı bir açıklama yaparak, Karabıyık'ın delegelere, seçim sonuçları belli olmadan, 29 Kasım tarihli ve federasyonun 50. kuruluş yıldönümü için hazırlanan ''50. Yıl Balosu'' davetiyelerinden göndermesini eleştirdi. Çetinkaya, seçimlerinin yapılmasına 1 günlük bir sürenin kaldığı aşamada, seçimler yapılmış ve bitmişcesine balo daveti yapmasını ''skandal'' olarak değerlendirdi.


  Boks Duayenleri Kupası maçları bugün

nİSTANBUL Boks İl Temsilciliği'nin 2008 yılı faaliyet programında yer alan Boks Duayenleri Kupası, 20-23 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Sarıyer Mersinli Ahmet Spor Salonu'nda, yıldız, genç ve büyükler kategorilerinde (bay-bayan) yapılacak müsabakalara katılımın oldukça fazla olması bekleniyor. Organizasyonda dereceye girecek ilk 3 kulübe kupa verilecek.


  Toraman: Kendimi sürekli geliştiriyorum

BEŞİKTAŞLI futbolcu İbrahim Toraman, var olanla yetinmeyip, kendisini sürekli daha iyi noktaya taşımaya çalıştığını söyledi. İbrahim Toraman, BJK TV'ye verdiği röportajda, ''Mental olarak iyi bir gelişim gösterdiğime inanıyorum. Futbol olarak da kendimi her sezon daha fazla geliştirdiğime inanıyorum. Futbol olarak iyi şeyler yaptığımı düşünüyorum. Gelişim hiç bitmez. Ben de bu felsefeyle var olanla yetinmeyip, kendimi sürekli daha iyi noktaya taşımaya çalışıyorum'' ifadelerini kullandı. İbrahim Toraman, takıma bu sezon katılan savunma oyuncuları Sivok ve Zapotocny'nin çok iyi oyuncular olduğunu, takıma çok faydaları dokunduğunu kaydetti.


  Volkan F.Bahçe'de kalıyor

YUNANİSTAN Birinci Futbol Ligi takımlarından Pire Olympiyakos'un, Türk kaleci Volkan Demirel ile ilgilendiği yolundaki iddiaların doğruyu yansıtmadığı öne sürüldü. Atina'da yayımlanan günlük spor gazetesi ''Sportday'', ''Türk basın-yayın organlarında yer bulan, kaleci Volkan Demirel'in, Pire ekibi ile anlaştığı, bu nedenle Fenerbahçe ile sözleşme yenilemeye yanaşmadığı şeklindeki haberlerin Pire Kulübü tarafından doğrulanmadığını'' yazdı. Fenerbahçe'nin Volkan'a sarı-laciverli formayı giymesi için yıllık 1,2-1,3 milyon Avro ödemeyi teklif ettiğini belirten, bunun ise ''oldukça iyi bir öneri'' olduğu değerlendirmesinde bulunan gazete, Olympiyakos Başkanı Sokratis Kokkalis'i yakından ilgilendiren Türk kalecinin, kırmızı-beyazlı formayı giymesi için, Yunan tarafının Fenerbahçe'nin teklifinden daha iyi bir teklifte bulunması gerektiğini kaydetti. Fenerbahçe'yi ''gölgede bırakacak'' olası Olympiakos teklifinin 1,5 milyon Avro sınırlarına dayanması gerektiğini, bunun ise çok yüksek bir miktar olduğunu belirten Sportday, Yunan muhabirlerin Volkan'ın menajeri ile temasa geçerek, ''Olympiyakos ile anlaşmaya varılıp varılmadığını'' sorduklarını, alınan cevabın ise ''Hiçbir takım ile anlaşmaya varılmadığı'' şeklinde olduğunu belirtti.



 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır