"Gerçekten" haber verir 20 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

HEPSİNİN HEDEFİ SÜPER LİG

BANK Asya 1. Lig'de 12. hafta müsabakaları tamamlanırken, ligde, Turkcell Süper Lig'e yükselme hedefini taşıyan ekiplerin çokluğu dikkati çekiyor.

Puan cetvelinde ilk 3 sıradaki 23'er puanlı takımlarla, bunları takip eden 20'şer puanlı 3 ekibin dışında çok sayıda takım Süper Lig hedefiyle maçlarını oynuyor. Manisaspor, ligin 3. haftasında Altay'dan devraldığı liderliği 12. hafta sonunda averajla da olsa sürdürüyor. ''Tarzanlar'' son 5 haftada yitirilen 7 puana rağmen 1 averaj fazlasıyla takipçisi Kasımpaşa'nın önünde yer alıyor. Manisaspor gibi geçen sezon Turkcell Süper Lig'e veda eden Kasımpaşa ise son 5 haftada topladığı 11 puanla şampiyonluktaki iddiasını ortaya koydu. İstanbul temsilcisi, son olarak deplasmandaki 6-0'lık Kardemir Karabükspor galibiyetiyle dikkati çekerken, bu hafta kendi sahasında zirvedeki rakiplerinden Altay'ı bu moralle ağırlayacak. Son iki haftada İzmir takımları Altay ve Karşıyaka'yı mağlup eden Diyarbakırspor ise iyi başlangıç yapamadığı ligde son 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlikle önemli bir çıkış yaptı ve zirvenin ortağı oldu.

Bu üç takımı 20'şer puanla takip eden 3 takımdan Altay, 10 hafta namağlup unvanını koruduğu ligde, deplasmandaki Diyarbakırspor ve evindeki Samsunspor mağlubiyetleriyle kan kaybına uğradı ve averajla Kartalspor'un ardından 5. sırada yer aldı. Son 5 maçta 8 puan toplayan Kartalspor, averajla 4. sırada kendine yer bulurken, son 5 haftada yenilmeyen 20 puanlı ekiplerden Çaykur Rizespor ise averajla ligin 12. haftasını 6. sırada bitirdi. İlk 6 sıradaki takımları 19'ar puanla takip eden Karşıyaka ve Güngören Belediyesinin yanı sıra son derece çekişmeli geçen ve adeta favorisi bulunmayan ligde çok sayıda takım doğrudan ya da play-off yoluyla Süper Lige yükselme umudunu koruyor. Bank Asya 1. Lig'de şu ana kadar Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iki, Altay bir, Manisaspor ise 9 hafta lider oldu.

20.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  HEPSİNİN HEDEFİ SÜPER LİG

  SİVASSPOR MÜZİKLE KONDİSYON DEPOLUYOR

  MARDİN'DE GELECEĞİN ATLETLERİ YETİŞİYOR

  VURAL: KOCAELİ SON 5 MAÇI DA KAZANACAK

  RİVALDO 2011'E KADAR ÖZBEKİSTAN'DA OYNAYACAK

  RONALDO SAHALARA VEDA EDİYOR

  Baros gol atmayı unuttu

  Başesgioğlu garanti verdi: 2010 Türkiye'de yapılacak

  Voleybolda "balo davetiyesi" polemiği

  Boks Duayenleri Kupası maçları bugün

  Toraman: Kendimi sürekli geliştiriyorum

  Volkan F.Bahçe'de kalıyor

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır