"Gerçekten" haber verir 23 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

İNÖNÜ'DE BUGÜN ŞOV VAR

BEŞİKTAŞ SÜPER LİG'DE BUGÜNKÜ ESKİŞEHİRSPOR MAÇINI KAZANARAK ZİRVE YARIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR. TARAFTARLAR MAÇ ÖNCESİNDE İNÖNÜ STADI'NDA BİNLERCE BAYRAKLA ŞOV YAPACAK.

TÜRKCELL Süper Lig'in 12. haftasında bugün Eskişehirspor'u ağırlayacak Beşiktaş, galip gelerek zirve yarışını sürdürmek istiyor. Son oynadığı maçta Bursaspor ile deplasmanda golsüz berabere kalarak şampiyonluk yarışında 2 puan yitiren siyah-beyazlılar, seyircisi önünde 12 yıl sonra karşılaşacağı, eski kaptanı ve teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın çalıştırdığı Eskişehirspor'u yenerek, gelecek haftaki Fenerbahçe derbisi öncesinde moral bulmayı amaçlıyor. BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak 12. haftanın son maçını hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Beşiktaş'ın bugün yapacağı Eskişehirspor maçı öncesinde Mert Nobre ile Serdar Özkan, sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Sezon başından bu yana lig maçlarında 3'er sarı kartı bulunan Nobre ve Serdar Özkan, bugünkü maçta da sarı kart görmeleri halinde, gelecek haftaki Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşecek.

TARAFTARDAN TRİBÜN ŞOV HAZIRLIĞI

Beşiktaşlı taraftarlar Eskişehirspor maçı öncesi İnönü Stadı'nın tribünlerinde şov hazırlığı yapıyor. Siyah-beyazlı tribünlerin en etkili taraftar grubu Carşı'nın düzenlediği kampanyayla yaptırılan çok sayıda bayrakla bugünkü maçta tribünlerde renkli görüntüler oluşturulacak. Ayrıca futbolcular sahaya çıktığında tribünlerden çok sayıda konfeti atılacak.

İSTANBUL GÜNLERİ BAŞLIYOR

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de yarınki Eskişehirspor maçıyla başlayarak, 7 lig maçını üst üste İstanbul'da yapacak. Siyah-beyazlılar önündeki 7 maçlık seride rakiplerini 5 kez BJK İnönü Stadı'nda ağırlayacak, kalan 2 haftada ise ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray ile Kadıköy ve Mecidiyeköy'de karşılaşacak.

23.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  FIBA'yı 2010 için ikna ettik

  Mehmet Okur'un 11 sayısı Utah Jazz'a yetmedi

  Beşktaş hentbolda İsveç'li rakibi Lund'u ağırlıyor

  İNÖNÜ'DE BUGÜN ŞOV VAR

  Juventus Buffon'u satmıyor

  WERDER BREMEN BELEK'TE KAMP YAPACAK

  Lider Trabzonspor evinde Sivasspor'u konuk ediyor

  Sivasspor deplasmanda yok

  Sakat futbolcular basınç odasında tedavi oluyor

  Atletlere "özel" ödül var

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır