"Gerçekten" haber verir 24 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

ARAGONES MAYIS'I BEKLİYOR

ANKARAGÜCÜ İLE 0-0 BERABERE KALARAK ZİRVE YARIŞINDA 2 PUAN DAHA KAYBA UĞRAYAN FENERBAHÇE'DE İSPANYOL TEKNİK ADAM ENDİŞERİN YERSİZ OLDUĞUNU SÖYLEDİ. ARAGONES, "3 PUANLI SİSTEMDE HER AN HERŞEY OLABİLİR. MAYIS AYI GELDİĞİNDE SIRALAMAYA BAKARIZ VE ONA GÖRE DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPARIZ" DEDİ.

FENERBAHÇE Teknik direktörü Luis Aragones, şu anda sıralamanın önemli olmadığını asıl sıralamanın lig sonunda bakılması gerektiğini söyledi. Takımının Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldığı maçla ilgili konuşan İspanyol teknik adam, iki takım savunma oyunucularının oldukça iyi futbol ortaya koymasından dolayı karşılaşmada gol olmadığını kaydetti. Ankaragücü maçını kazanmak istediklerini; ancak rakip takımın savunma oyuncularının iyi futbol ortaya koyduklarını belirterek, "Biz kazanmak için elimizden geleni yaptık. Galibiyet hamlelerini yaptık. Gol atabilmek için tüm varsyonlar yapıldı ancak bir türlü gol gelmedi" dedi. Bir basın mensubunun şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'nin rakiplerinden geride kaldığının hatırlatılması üzerine Tecrübeli teknik adam, "Şu anda liderin 7 puan gerisiydeyiz. Her zaman kazanmak isteriz. Ancak bu kadar hemen eleştirmenin anlamı yok. Fenerbahçe geçen yıllarda da puan kaybetti. Üç puanlı sistemde oynuyoruz her an herşey olabilir. Mayıs ayı geldiğinde sıralamaya bakarız ona göre durum değerlendirmesi yaparız" diye konuştu.

24.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  ARAGONES MAYIS'I BEKLİYOR

  Volkan: Sunî çim oyunumuzu etkiledi

  SERGEN İYİ BİR TAKIMLA JÜBİLE YAPMAK İSTİYOR

  ÜMİT KARAN: İYİ BİR TEKLİF GELİRSE G.SARAY'I BIRAKIRIM

  Mehmet Okur'un 23 sayısı Utah Jazz'ı zafere taşıdı

  Doping cezaları yeni yılda iki katına çıkıyor

  Schalke 04, Halil'in attığı 2 golle Borussia'yı devirdi

  F.Bahçe ışık vermiyor

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır