"Gerçekten" haber verir 24 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

F.Bahçe ışık vermiyor

Fenerbahçe'yi takım olarak anlamak çok zor. Her biri birer yıldız olan futbolcuların sahadaki acemice hareketleri tribünlerdeki vefakâr seyirciye saç, baş yolduracak cinsten. Ankaragücü karşısında 90 dakika içinde net bir gol pozisyonu üretemeyen bu takım yarın akşam Porto önünde gruptan çıkmak için mutlaka galibiyet alması gerekecek. Bu kötü görüntüsü ile bunu başarır mı bilemiyorum ama zirve yarışında puanlar 2'şer 2'şer kaybediliyor. Sadece Ankara deplasmanlarında Hacettepe'ye 3, Ankaragücü'ne 2 puan olmak üzere 5 puan verildi. Bugün bu puanların değeri pek önemsenmese bile ligin sonunda çok aranılacaktır.

Aragones, takımı kanatlardan yoksun oynatarak gol bulmak istiyor. Sağbek Gökhan ile solbek Wederson'ın zaman zaman ileriye çıkıp, orta yapmaları rakip takımlar için bir tehlike oluşturmuyor. Fenerbahçe ileride bir tek Guiza'yı bırakıp, orta sahada kısa paslar yaparak, sürpriz adam kaçırmalarla gol atmak istiyor. Ama bu plan pek tutmuyor. Ankaragücü savunması belki de bu sezon en rahat maçlarını oynadı. Guiza dışında onları pek kimse rahatsız etmedi. Kaleci Serkan'a doğru dürüst bir top bile gelmedi. Fenerbahçe'nin özellikle deplasmanlarda bu taktikle galip gelmesi mümkün görünmüyor.

Bu maçın arkasından izlediğimiz Galatasaray da Ankaraspor önünde çok kötü bir futbol ortaya koydu. O da maç boyunca net bir pozisyon elde edemedi. Ayrıca Servet'in kale çizgisi içinden çıkardığı top takıma bir puan kazandırdı diyebiliriz. Etkili rüzgar iki takımın futbolunu da engelledi. Top tutmak mümkün değildi. Her iki takım şişirme toplarla hücuma kalktı. Bu yüzden maçın tadı tuzu yoktu.

Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ı kutlamak gerekiyor. Sessizsiz sedasız iyi bir takım kurmuş. Galatasaray gibi güçlü bir rakip önünde savunmaya hiç çekilmedi. Bilakis, oyunun kontrolü hep Ankaraspor'un eliydeydi. Ankaralıların ilk defa ligde zirveye oynayacak bir takımları oldu. Önleri saha dışı etkenlerle kesilmezse bu sezon ligi çok iyi bir yerde bitirecekler gibi görünüyorlar.

Her iki maçın FİFA kokarktlı hakemi Fırat Aydınus ve Bülent Yıldırım dedikoduya meydan vermeyecek şekilde çok temiz bir maç yönettiler. Özellikle maç öncesi hakem gerginliği yaşanan Ankaragücü-Fenerbahçe karşılaşmasında en küçük bir olay olmadığı gibi, sahada çalınan düdükler her iki takımın memnuniyetini kazandı.

EROL DOYURAN

24.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  ARAGONES MAYIS'I BEKLİYOR

  Volkan: Sunî çim oyunumuzu etkiledi

  SERGEN İYİ BİR TAKIMLA JÜBİLE YAPMAK İSTİYOR

  ÜMİT KARAN: İYİ BİR TEKLİF GELİRSE G.SARAY'I BIRAKIRIM

  Mehmet Okur'un 23 sayısı Utah Jazz'ı zafere taşıdı

  Doping cezaları yeni yılda iki katına çıkıyor

  Schalke 04, Halil'in attığı 2 golle Borussia'yı devirdi

  F.Bahçe ışık vermiyor

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır