"Gerçekten" haber verir 03 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Dünya

Böyle Müslümanlık olmaz

Mumbai'deki Müslüman birlikleri, terör saldırılarının ardından ölü ele geçirilen 9 teröristin cesetlerini İslâm mezarlıklarına kabul etmiyor. Dawat-i İslâm cemaati lideri Abdur Razzak, "suçsuz insanları öldürenlerin Müslüman olamayacağını, bu vicdansız insanlara Müslüman mezarlıklarında yer vermeyeceklerini" söyledi.

İSLÂMLA VE CİHADLA İLGİSİ YOK

“İslâm ve sözde cihad adı altında yapılan terör, 200 milyonu aşan Hintli Müslümanları utandırdı" diyen Abdur Razzak, teröristlerin Müslümanların ne kalbinde, ne de kabristanında yeri olduğunu ifade etti. Müslümanlar Birliği Vakfı Başkanı İbrahim Tai de, teröristlerin Müslüman kabristanlarına getirilmemesini istedi.

Hİndİstan’I sarsan terör olaylarının ardından ölü ele geçirilen 9 teröristin cesedi ortada kaldı. Mumbai şehrinde bir araya gelen Müslüman birlikleri, bütün Müslüman mezarlıklarına teröristlerin cesetlerini kabul etmeme talimatı verdi. Hindistan’daki Dawat-i İslâm cemaati lideri Hamid Abdul Razzak, “suçsuz insanları öldürenlerin Müslüman olamayacağını bu yüzden bu vicdansız insanlara Müslüman mezarlıklarında yer vermeyeceklerini” söyledi. “İslâm adına yapılan bu sözde cihad adı altındaki terör, 200 milyonu aşan Hintli Müslümanları utandırdı” diyen Razzak, teröristlerin ne Müslümanların kalbinde ne de kabristanında yeri olduğunu ifade etti. Müslümanlar Birliği Vakfı Başkanı İbrahim Tai ise, polisin teröristleri Müslüman kabristanlarına getirmemesini belirterek, getirilmesi halinde izin vermeyeceklerini aktardı. Mumbai saldırılarından sonra Hindistan’da birçok sivil toplum örgütü ve farklı dinlerden cemaat liderleri bir araya gelerek teröre lânet okumuştu.

Öte yandan saldırılarda teröristlerin yaklaşık 60 saat süren eylemleri sırasında kokain ve diğer uyarıcılarla ayakta kaldığı bildirildi. İngiliz Daily Telegraph gazetesinin internet sitesinde, Hintli yetkililerin açıklamalarına dayandırılan haberde, 180’den fazla kişinin öldüğü saldırıların düzenlendiği bölgelerde yapılan incelemelerde uyuşturucu zerk etmek için kullanılan şırıngaların bulunduğu, şırıngaların, LSD ve kokain kalıntıları içerdiği belirtildi. Daha sonra teröristlerin kanında da uyuşturucu izine rastlandığını ifade eden yetkililer, saldırganların ayrıca, fiziksel açıdan güçlenmek için steroid kullandıklarının ortaya çıktığını kaydettiler. Bir yetkili, teröristlerin kullandıkları uyuşturucuların, bu kişilerin komandolarla susuz ve gıdasız 50 saatten fazla çatışmalarını açıkladığını belirtti.

Teröristler kokainle ayakta kalmış

Hindistan’ın Mumbai şehrinde düzenlenen, 170’den fazla kişinin öldüğü saldırılarda teröristlerin yaklaşık 60 saat süren eylemleri sırasında kokain ve diğer uyarıcılarla ayakta kaldığı bildirildi.

03.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Bush pişmanmış! Bush pişmanmış! Bush pişmanmış!

  Böyle Müslümanlık olmaz

  Askersiz ülke 60. yılını kutluyor

  Hollanda’ya kar yağdı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır