"Gerçekten" haber verir 04 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Çözüm sıfır faiz

Uluslararası Teknolojik, Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Vakfının “ticaret ve faiz” konulu toplantısında konuşan Kamu Bankaları Eski Ortak Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın, “Ekonominin düze çıktığı an faizin sıfır olduğu andır. Fakat kapitalist sistemde bunu kimse söylemiyor” dedi.



Güven ortamı oluşturulamadı

Dünya ve Türkiye ekonomisinin zor bir dönemden geçtiğini ve dünyanın son 100 yılın en derin krizlerinden birini yaşadığını anlatan Koç Holding CEO’su Dr. Bülent Bulgurlu, küresel bazda açıklanan paketlere ve alınan tedbirlere rağmen, güven ortamının oluşturulamadığını kaydetti.



Maaşlar artsın KDV insin

Piyasaların canlandırılması için İngiltere’de olduğu gibi emekli maaşları ile çocuk paralarına zam yapılması, KDV oranlarında indirime gidilmesi istendi.



SGK’dan prim borcu uyarısı

SOSYAL Güvenlik Kurumu, işveren ve sigortalıların tasitlendirme haklarını kaybetmemeleri için yükümlülüklerini yerine getirmelerini istedi.



Bayramlıklar elde kaldı

Bayram öncesi satışların artacağı düşüncesinden hareketle mal stoku yapan konfeksiyoncular, bayrama çok az kalmasına rağmen malların ellerinde kaldığını söylediler.



Türkiye’ye kahvaltılı tanıtım

CEMRE Van Kahvaltı Ve Kebap Salonu ortaklarından Mehmet Emre, hazırladıkları 111 çeşit kahvaltı ve kebab çeşitleriyle turistlere Doğu ve Güneydoğu’nun lezzetlerini tanıtıyor.



Doğalgaz fiyatlarında indirim Ocak’ta

ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, petrol fiyatlarındaki düşüşün doğal gaz fiyatlarına yansıtılacağını bildirdi.



OPEC üretim miktarını azaltacak

KATAR Petrol Bakanı Abdullah el-Attiye, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü’nün (OPEC) 17 Aralık’taki toplantısında, petrol üretim miktarını azaltacağını bildirdi.



 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır