"Gerçekten" haber verir 04 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Türkiye’ye kahvaltılı tanıtım

CEMRE Van Kahvaltı Ve Kebap Salonu ortaklarından Mehmet Emre, hazırladıkları 111 çeşit kahvaltı ve kebab çeşitleriyle turistlere Doğu ve Güneydoğu’nun lezzetlerini tanıtıyor.

Emre, Guraba Hüseyinağa Mah. İmam Murat Sok. No: 7/A Aksaray adresinde faaliyet gösteren Cemre Van Kahvaltı Ve Kebap Salonu’nu dört yıl önce açtıklarını söyledi. Dört katlı ve 500 kişilik salon ile müşterilere hizmet verdiklerini ifade eden Emre, her sabah 10 YTL’ye 111 çeşit açık büfe kahvaltı ve sınırsız çay verdiklerini bildirdi. Kahvaltılık malzemeleri Ağrı, Kars, Bitlis, Siirt, Elazığ, Diyarbakır ve Muş’tan getirdiklerini belirten Emre, tabiî olan bu kahvaltılıkları özellikle turistlerin çok beğendiğini söyledi. Aksaray’ın merkezinde oldukları için turistlerin de uğrak yeri olduklarını kaydeden Emre, “Buraya gelip kahvaltı yapan ve yemek yiyen müşterilerimiz, özellikle de turistler memnun oluyorlar. Bu lezzetli yemekleri tattırdığımız için teşekkür ediyorlar. Bu şekilde Doğu ve Güneydoğu’nun lezzetlerini dünyayada tanıtmış oluyoruz” dedi. Bir katı da şark sofrası şeklinde düzenlediklerini ifade eden Emre, isteyen müşterilerini orada ağırladıklarını dile getirdi. Kebab ve sulu yemek çeşitleriyle de hizmet verdiklerini kaydeden Emre, 24 saat açık olduklarını dile getirdi.

04.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  Çözüm sıfır faiz

  Güven ortamı oluşturulamadı

  Maaşlar artsın KDV insin

  SGK’dan prim borcu uyarısı

  Bayramlıklar elde kaldı

  Türkiye’ye kahvaltılı tanıtım

  Doğalgaz fiyatlarında indirim Ocak’ta

  OPEC üretim miktarını azaltacak

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır