"Gerçekten" haber verir 06 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Haberler

Gül, Diyarbakır’a gitmiyor

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün kulağındaki rahatsızlığın tekrarlaması ve 15 günlük tedaviye başlanması sebebiyle Diyarbakır’a yapmayı düşündüğü seyahati ertelediğini bildirdi.


3G imza sözleşmeleri Danıştay’da

BİLGİ Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) 2. Başkanı Galip Zerey, üçüncü nesil mobil haberleşme sisteminin (3G) kurulmasına ilişkin ihalede en yüks

Merkez Bankası faizleri indirmeli

Gazİantep Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Erturhan, insanların kriz nedeniyle harcamalarını kıstığı için iç talebin düştüğünü bel


  Ermenilerle işler iyi gidiyor

Dışişleri Bakanı Ali Babacan, Minsk grubu toplantılarında Yukarı Karabağ sorunuyla ilgili bir barış anlaşması taslağı üzerinde çalışılabileceği fikrinin oluştuğunu söyledi. Babacan, “Hem Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki süreçte, hem de Türkiye ile Ermenistan arasındaki süreçte işler iyi gidiyor diyebilirim” dedi.


  “Teröre destekten” yargılanırken şehit olduğu haberi geldi

MARDİN'İN Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK lehine düzenlenen yürüyüşe katıldığı gerekçesiyle yargılanan sanığın Türkiye-İran sınırında vatani görevini yaparken mayına basarak şehit olduğu bildirildi.


  DP lideri Soylu: Yerel seçimlerde “alternatifsizlik”ten kurtulacağız

DP Genel Başkanı Soylu, milletin yerel seçimlerde Türkiye’yi ‘’alternatifsizlik kamburluğundan kurtarıp, Türkiye’nin önüne bir alternatif yeşerteceğine inandığını’’ bildirdi.


  Şemdinli’deki Umut Kitabevi sahibine, 1 yıl hapis

HAKKÂRİ'NİN Şemdinli ilçesindeki Umut Kitabevi’nin sahibi Seferi Yılmaz, tutuksuz yargılandığı dâvâda, 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı.


  Yasakçı eski rektör Akaydın, CHP’den aday

BAŞÖRTÜLÜ öğrencilere yönelik olumsuz tutumu sebebiyle eleştirilen Akdeniz Üniversitesi eski Rektörü ve Üniversiteler Arası Kurul eski Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, CHP’den Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.


   İstanbul’da ulaşım, yüzde 50 indirimli

İSTANBULLULAR, Kurban Bayramı süresince toplu ulaşım araçlarından yüzde 50 indirimli yararlanacak.


  Bayramda hava yağışlı ve soğuk geçecek

METEOROLOJİ İşleri Genel Müdürü Mehmet Çağlar, bayramın ilk günü yurdun büyük bölümünde yağış beklendiğini ve Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava ile sıcaklıkların yurt genelinde 6-8 derece düşeceğini bildirdi.


  Bayram namazı,İstanbul’da 08.02’de kılınacak


  Özdabak dâvâsı ertelendi


  BAYRAMDA OTOYOL VE KÖPRÜLER ÜCRETSİZ

Kurban Bayramı’nda, otoyollar ve boğaz köprülerinin ücretsiz olmasına ilişkin Bakanlar Kurulu kararı Resmî Gazete’nin dünkü sayısında yayınlandı.


  Kazazedeyi hastaneye pazarlıyorlar

Korsan ambulansların polis telsizi dinleyerek 112 ambulanslarından önce olay yerine gittiğini söyleyen İstanbul İl Sağlık Müdürü Mehmet Bakar, korsan ambulansların hasta ve yaralıları anlaşmalı oldukları hastaneye pazarladıklarını belirtti.


  “İSTANBUL, HAVA AMBULANSLARINA KAVUŞUYOR”


  Tatilcilere, Bolu Dağı Tüneli uyarısı

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Bolu Dağı Bölge Trafik Şube Müdürü Orhan Başaran, otoyolun Bolu geçişindeki Bolu Dağı Tüneli’ni kullanan sürücülerden kurallara uymasını istedi.


  Empati kurun; kurbanlığı aç, susuz bırakmayın

Selçuk Üniversitesi (SÜ) İlahiyat Fakültesi İslâm Hukuku Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Saffet Köse, bazı vatandaşların, pazardan satın aldıktan sonra kendi bahçelerine getirdikleri kurbanlıklarına, kesim için yere yatırması kolay veya etinin temiz olacağı düşüncesiyle 2-3 gün aç ve susuz bıraktığını, bunun çok yanlış bir tutum olduğunu söyledi.


  Vatandaş, yumurtadaki gramaj oyununu bozdu


  HACI ADAYLARININ ARAFAT HEYECANI

Hac ibadeti için kutsal topraklarda bulunan milyonlarca hacı adayı yarın Arafat’a çıkacak.


  Cambridge’e cami yapılıyor

İngİltere’nİn dünyaca ünlü Cambridge Üniversitesi öğretim üyelerinden sonradan Müslüman olan Tim Winter'in (Abdulhakim Murad) önderliğinde bir cami projesi gerçekleştirildiği belirtiliyor.


  Kriz, zenginleri ‘birazcık’ vurdu

İsvİçre’nİn ultra zenginleri de küresel malî krizden payını aldı. Vergi cenneti ülkenin süper zenginleri biraz fakirleştiler.


  Çevresel etkilerin mâliyeti büyük

Bİrleşmİş Milletler yetkilileri, iklim değişiminin etkileriyle mücadele ve sera gazlarının salımının azaltılması için yoksul ülkelere 2030 yılı itibarıyla yıllık 130 milyar dolar gerekeceğini kaydetti.


  Tarihî süpernovanın yankısı yeni geldi

BİLİM adamları, bilimsel çalışmalarda mihenk taşı kabul edilen ve 1572 yılında gözlemlenen bir süpernova patlamasının “ışık yankılarını” gözlemlediler.


  Venüs’ün gizemi çözüldü

Dünya’ya en yakın komşu gezegen Venüs’ün bilim adamlarını uzun süredir şaşırtan gizemi çözüldü.


  Yaşlılar genç hissediyor

ABD’de yapılan bir araştırmaya göre, yaşlı insanlar kendilerini kronolojik yaşlarından 13 yaş civarında genç hissediyorlar.



 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır