"Gerçekten" haber verir 16 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Fenerbahçe'de ara tatil 10 gün

FENERBAHÇELİ futbolcular, deplasmanda Konyaspor ile yapacakları 16. hafta maçının ardından, lige verilecek ara nedeniyle 10 günlük tatil yapacak. Teknik direktör Luis Aragones, Konyaspor maçının ardından Fenerbahçeli futbolculara 10 günlük izin verdi. Konyaspor ile 19 Aralık Cuma günü yapacakları 16. hafta maçının ardından tatile çıkacak sarı-lacivertliler, 30 Aralık Salı günü İstanbul'da Samandıra Tesisleri'nde toplanarak, Fortis Türkiye Kupası'nda 7 Ocak Çarşamba günü Bursaspor ile yapacakları maçın hazırlıklarına başlayacak. Fenerbahçeli futbolcular, 31 Aralık Çarşamba günü yapılacak çalışmanın ardından, 1 Ocak Perşembe gününü de izinli geçirecek.

DEİVİD VE UĞUR BORAL'IN YORUMU

Fenerbahçeli futbolculardan Deivid, Dinamo Kiev yenilgisiyle Avrupa kupalarına veda edilmesi sonrası Antalyaspor galibiyetinin kendilerine ilaç gibi geldiğini söylerken, Josico ise Antalyaspor'u daha farklı bir skorla yenebilecek olmalarına karşın son vuruşlarda yeterince başarılı olamadıklarını kaydetti. Uğur Boral ise Antalyaspor karşısında alınan 3 puanın büyük önem taşıdığına dikkati çekerek, ''Yaptığımız hataların faturasını Avrupa'da ödedik. Aynı hataları ligde yapmak istemiyoruz. Liderle aramızdaki puan farkı 2'ye indi. Şampiyonluğun en iddialı ekibi olduğumuzu göstermek istiyoruz'' dedi. Öte yandan bir süre önce menisküs ameliyatı yapılan Semih dün saha çalışmalarına başladı. Fizyoterapist Dolu Arslan yönetiminde sahada yürüyüş yapan sarı-lacivertli futbolcunun daha sonra koşu yaparak çalışmasını sürdüreceği bildirildi.

16.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Almanya'da Mesut Özil tartışması

  Fenerbahçe'de ara tatil 10 gün

  Trabzon'da hakem öfkesi

  İngiliz medyası: Tuncay Şanlı taraftarların sevgilisi oldu

  Koltuk Sivas'a geçti

  Bu yenilgi kabul değil!

  F.Bahçe hep böyle olmalı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır