"Gerçekten" haber verir 16 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

F.Bahçe hep böyle olmalı

Fenerbahçe, Antalyaspor karşısında aldığı galibiyetten ziyade oynadığı güzel oyunla dikkat çekti. Bu takımı bu sezon tanımakta güçlük çekiyorum. Hafta içinde Dinamo Kiev karşısında gördüğüm takım gitmiş yerine başka bir takım gelmiş sanki. Beyaz ile siyah arası bir fark var son iki maçtaki oyunların arasında. Değişen tek şey Selçuk ve Deivid'in yerine Emre ve Kazım'ın takıma katılmaları olmuş. Kiev'de de bu iki oyuncu forma giyseydi durum farklı olur muydu onu tahmin etmek güç.

Fenerbahçeli oyuncular maç boyunca etkili bir performans gösterdi. Lugano defanstaki görevinin yanında hücuma ekstra destek oldu. Attığı golle de takımını rahatlattı. Maçın yıldızı ise Emre idi. Antalya karşısında çok istekli olduğu hırsından anlaşılıyordu. Etkili oyununu golle süsleyemedi belki ama maçın her anında varlığını hissettirdi. Rakip oyuncular onu durdurmakta çok zorluk çektiler. Alex'in ortalarda görünmediği maçta takımın lideri oydu. Alex ise enteresan bir şekilde etkisizleşiyor. Bu sezon hafızalarda kalan maçı çok az sayıda. Antalya karşısındada Aragones Alex'e 60 dakika dayanabildi. Şimdide adı Beşiktaş ile anılmaya başlandı. Takımda eğer bir rahatsızlığı varsa bunun çözülmesinden yanayım.

Aragones'in Kazım ve Uğur ile kanatları kullanmaya çalışması olumlu bir gelişme oldu. Bu iki oyuncunun arkalarındaki Gökhan ve Carlos birlikte kademelere iyi girdiler ve ataklara destek oldular. Güiza ise golünü atarak moral kazanmış oldu. Dileğimiz Fenerbahçe takımının hep bu şekilde güzel oyun ortaya koyması. Ayrıca ara transfer döneminde takıma mutlaka takviye yapılmalı.

EFE KIRMIZI

16.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Almanya'da Mesut Özil tartışması

  Fenerbahçe'de ara tatil 10 gün

  Trabzon'da hakem öfkesi

  İngiliz medyası: Tuncay Şanlı taraftarların sevgilisi oldu

  Koltuk Sivas'a geçti

  Bu yenilgi kabul değil!

  F.Bahçe hep böyle olmalı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır