"Gerçekten" haber verir 18 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Beylikdüzü’nün lezzet durağı: Beycezade

YAKUPLU’DA bulanan Beycezade Restaurant kendine özgü lezzetler ile farklı tatlar sunuyor. Beylikdüzü, Mermerciler Sanayi Sitesi, Osmanlı Caddesi No: 1 / 1 C adresinde faaliyet gösteren Beyce İşkembe Salonu artık konuklarını Beycezade ismiyle ağırlıyor.

Beycezade’de kokoreç, işkembe çorbası ve kabak tatlısı müdavimleri bulunuyor. İşkembe, paça, kokoreç, tuzlama, ciğer gibi sakatat çeşitleri ile bilinen ve vazgeçilmeyen Beycezade, menüsüne yeni tatlar da eklemiş. Özel tarifler ve pişirme yöntemleriyle hazırlanan kuru fasulyesi, taze zeytinyağlı sebze çeşitleri, pideleri, özel soğansız lahmacunu ve köftelerinin tadına bakanlar tekrar tekrar geliyor. Beycezade Güveç ise spesiyalleri.

Beycezade’nin meşhur lezzetlerinin sırrı özel tarifler ve pişirme yöntemlerinin yanısıra, malzemeleri de özel yerlerden temin ediyor olması. Etlerini, sütlerini ve sebzelerini özel üreticilerden temin eden Beycezade Restorant’ta hijyene de büyük hassasiyet gösteriliyor. Beycezade’nin dikkat çeken bir diğer özelliği ise mutfağının müşteriye açık olması. Fırın sütlaçtan zerdeye, incirden ayva tatlısına kadar hepsi özel. Özellikle Beycezade’ye has kabak tatlısının ise birçok müdavimi var. Mutfakta misafirleri için yemek hazırlıkları yapan işletme sahibi Hüseyin Duran, “Beycezade’de müşterilerimize hizmet etmek, bizim için bir ibadettir çünkü insanları doyurmanın bir ibadet olduğuna inanıyoruz. Özel tarifler ve pişirme yöntemlerimiz ise lezzetimizi vazgeçilmez yapan detaylar. Küçük bir sırrımız daha var. Yemeklerimizi sevgiyle hazırlıyor, muhabbetle ikram ediyoruz. Bu yüzden Beycezade’ye bir kez gelen, bir daha vazgeçemiyor” dedi. İstanbul/Yeni Asya

SAKATAT NEDEN YARARLIDIR?

ET yemekleri gibi sakatat çok eskilerden beri, özellikle Orta Asya’da çok tüketilen bir yiyecektir. Ayrıca besin değeri oldukça yüksektir. Kelle ve paça kemik hastalıklarına iyi gelen, doktorlar tarafından da tavsiye edilen bir besin kaynağıdır. Karaciğer, kelle, beyin, paça, dil, işkembe ve ince bağırsak; protein, demir, fosfor ve özellikle B vitamini açısından çok zengindir.

18.12.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  ABD SIFIRA ÇOK YAKLAŞTI

  Rakamlar alarm veriyor

  MÜSİAD: IMF’ye ihtiyaç yok

  TÜSİAD: Küçülme bekliyoruz

  Beylikdüzü’nün lezzet durağı: Beycezade

  283 bin kişiye daha KEY

  DB’den istihdama 500 milyon dolar destek

  6 milyar avroluk hibeyi kaçırmayalım

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır