"Gerçekten" haber verir 27 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Haberler

MEMURA YÜZDE 4 ZAM

2009 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Tasarısının 21. maddesi kabul edildi.


ASGARî ÜCRETLİ KRİZE KURBAN EDİLDİ

Önceki gün net 527,13 YTL olarak belirlenen yeni asgarî ücret kimseyi tatmin etmedi. Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Salim Uslu, Asgarî Ücret Tesp

İç piyasalarda büyük daralma var

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, şu andaen büyük sıkıntının iç piyasadaki daralma olduğunu belirterek, bu daralmanın önünün a-çılabilmesi için hep b


  TÜDEF’den Gökçek'e suç duyurusu

TÜKETİCİ Dernekleri Federasyonu (TÜDEF), Ankara’daki doğal gaz abonelerinden usülsüz fazla para alındığı iddiasıyla, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Başkent Doğal Gaz Dağıtım A.Ş Genel Müdürü Veysel Karani Demir hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.


  Seçmen kütükleri tekrar askıda

YSK Başkanı Muammer Aydın, seçim takviminin hazırlandığını ve bugün tamamlanacağını belirtti. Aydın, takvimde değişiklik olmazsa 5 Ocak itibariyle seçmen kütüklerinin tekrar askıya çıkacağını ve 30 Ocak 2009 tarihine kadar askıda kalacağını söyledi.


  ŞEHİTLERİMİZİ DUÂLARLA UĞURLADIK

ŞEHİT piyade er Turan Damgacı, evinin önündeki törenin ardından Maltepe’deki Yusuf Ziya Üçüncü Cami’ne getirildi.


  Şubat’ta 8 bin kadrolu öğretmen atanacak

MİLLÎ Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Şubat ayında 8 bin kadrolu öğretmen ataması yapılacağını bildirdi.


  Öğrenci affında son günler

YÜKSEKÖĞRETİM kurumlarından herhangi bir sebeple ilişiği kesilen öğrenciler, “öğrenci affı”ndan yararlanmak için 29 Aralık Pazartesi gününe kadar başvurabilecek.


  Kürtçe kanal test yayınında

TRT'NİN test yayınına başlayan Kürtçe kanalı TRT 6, Muş’ta ilgiyle izlendi.


  TSK içki tartışmasından rahatsız

GENELKURMAY Başkanlığı İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak, Genelkurmay eski Başkanı Hilmi Özkök ve Deniz Kuvvetleri eski Komutanı İlhami Erdil arasındaki “şarap” tartışmasıyla ilgili olarak, rahatsızlık duyduklarını açıkladı.


  Medya, Ergenekon’da sınıfta kaldı

STAR Gazetesi Ankara Temsilcisi Şamil Tayyar, Ergenekon dâvâsına ideolojik yaklaşan medyanın demokrasi sınavını geçemedeğini kaydetti.


  Hükümet etme boşluk kaldırmaz

DEMOKRAT Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, ‘’Hükümet etme boşluk kaldırmaz.


  YSK: Yeni bir açıklama yok

YÜKSEK Seçim Kurulu (YSK) Başkanvekili Ahmet Başpınar, ‘’Anayasa Mahkemesi Başkanı’nca Kurulumuz kararına yönelik olarak yapılan açıklamanın kişisel görüşü yansıttığının anlaşılmış olması nedeniyle bu hususta bir açıklama yapmaya ihtiyaç duyulmamıştır’’ dedi.


  Otobüs yerine tren

Yurt genelinde soğuk ve karlı hava tesirini gösterirken, yolcuların, yolda kalma riski az ve trafik kazalarına karşı daha güvenli olan trene ilgisinin arttığı bildirildi. Kar yağışı ve buzlanmadan kaynaklanan trafik kazalarının arttığı kış aylarında, alternatif ulaşım imkânı sağlayan tren, bu dönemde yoğun ilgi görüyor.


  PERİBACALARI KARA BÜRÜNDÜ

Her mevsim ziyaretçilerine farklı güzellikler sunan Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Kapadokya’da peribacaları yağan kar ile beyaza büründü.


  Su sevincini kurban keserek kutladılar

Kastamonu’da, su ihtiyacı 2 yıldır tankerlerle karşılanan köy, Ilgaz Dağı’nın doruklarından 21 kilometrelik boru döşenerek içme suyuna kavuşturuldu.


  TÜRKİYE’NİN SUYU ULUDAĞ’DAN

Türkİye’nİn önemli kış turizm merkezlerinden olan, eşsiz tabiatıyla çok sayıda canlıya ev sahipliği yapan Uludağ, kaliteli tabiî kaynak sularıyla da dikkati çekiyor.


  Buzlanma uyarısı

Bolu Meteoroloji İl Müdürü Erol Öztabak, Bolu Dağı güzergâhını kullanacak sürücüleri kar yağışı ve buzlanma konusunda uyardı.


  443 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor

Doğu Anadolu Bölgesi’nde kar yağışının ardından etkili olan tipi ve soğuk hava, günlük ha-yatı olumsuz etkiliyor.


  Bahçelievler ‘kış’a hazır

Bahçelİevler Belediyesi kış hazırlıklarını tamamladı.



 

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır