"Gerçekten" haber verir 27 Aralık 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Beşiktaş'ın üzerine oyunlar var

BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, son 20 yıldır sistemli ve sürekli bir şekilde Beşiktaş üzerine oyunlar oynandığını ileri sürdü.


Bursaspor'un başına Rıdvan Dilmen geliyor

BURSASPOR ikinci Başkanı Osman Çelik, Güvenç Kurtar'ın istifasının ardından teknik direktörlük için bir çok isimle görüştüklerini ve Rıdvan Dilmen'le

Mehmet Yıldız G.Saray yolunda

GALATASARAY'IN, yerli ve yabancı birçok kulübün gündeminde bulunan Mehmet Yıldız'ın transferine ilişkin Sivasspor'a yeni bir teklifte bulunduğu bildir


  Hidayet NBA'de şov yaptı

AMERİKAN Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) Orlando Magic sahasında New Orleans Hornets'i 88-68 yenerken, Hidayet Türkoğlu attığı 20 sayıyla takımının en skorer ismi oldu.


  Erkan sigortadan tazminat aldı

ACIBADEM Sigorta, geçirdiği sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Gençlerbirliği futbolcusu Erkan Özbey'e, sakatlık sürecinde yaşadığı maddi kayıplar nedeniyle 100 bin YTL'lik sigorta tazminatı ödedi.


  O'Neal tam 5 bin serbest atış kaçırdı

ABD Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) forma giyen ünlü pivot Shaquille O'neal, bugüne kadar oynadığı maçlarda toplam 5 bin serbest atış kaçırarak, lig tarihine geçti.


  Beşiktaş potada G.Saray'ı Akatlar'da konuk ediyor

BEKO Basketbol Ligi'nin 12. haftası bugün dev bir maça sahne olacak.


  Voleybolda "All Star 2009" şöleni 3 Ocak'ta yapılacak

AROMA Erkekler ve Bayanlar Birinci Voleybol Liglerinin yıldız oyuncularının mücadele edeceği ''Aroma All Star 2009'' organizasyonu, 3 Ocak Cumartesi günü İstanbul'da yapılacak.


  Dakar Rallisi'nde geri sayım

2009 yılı Ocak ayında, Güney Amerika'da ilk kez düzenlenecek efsane Dakar Rallisi'nde Türkiye'yi temsil edecek Kemal Merkit ile Kutlu Torunlar'dan oluşan Jeam Beam Türk Takımı için geriye sayım başladı.


  Hakkari'de modern spor salonu açıldı

HAKKARİ'DE haftanın 3 günü erkek, 2 günü ise kadınlara açık olan spor salonunun açılışı yapıldı.


  Tokatspor'u F.Bahçe maçı heyecanı sardı

TOKATSPOR Kulübü, 40 yıllık tarihinde takımda forma giyen futbolculara, Fortis Türkiye Kupası'nda oynanacak Fenerbahçe maçı için özel davetiye ve maç bileti gönderdi. Tokatspor Genel Sekreteri Halis Sağlam, şehir ve yönetim olarak herkesin artık 11 Ocak'ta yapılacak Fenerbahçe maçına kilitlendiğini söyledi. Bu önemli maç öncesinde takıma emeği geçen eski futbolcuların unutulmadığını ifade eden Sağlam, yönetim kurulu tarafından alınan kararla bordo-beyazlı ekibin 40 yıllık tarihinde forma giyen ve hayatta olan bütün futbolculara özel davetiye ile maç bileti gönderildiğini bildirdi.



 

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır