"Gerçekten" haber verir 04 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Haberler

ŞİMDİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA ZAMANI

Memur-Sen, İsrail’in insanlık dışı saldırıları sonucu yardıma muhtaç Filistinliler için, yardım kampanyası başlatıldı.


Doğalgaz faciası istifa ettirdi

Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Veysel Karani Demir istifa etti. Demir, yaptığı yazılı açıklamada, yılbaşı gecesi 7 üniversite öğrencisinin

Öğrencilerin ikisi daha defnedildi

Ankara’dakİ doğal gaz faciasında ölen üniversite öğrencilerden ikisi daha ödün toprağa verildi.


  İsrail ile bütün ilişkiler askıya alınsın

TÜKETİCİLER Birliği organizasyonunda bir araya gelen çeşitli sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, İsrail’in Gazze’ye saldırılarını protesto etti.


  Trafiğe miting düzenlemesi

SAADET Partisi tarafından bugün İstanbul’da İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto için düzenlenecek miting dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak.


  Ankara’da binlerce gönül Filistin’e destek verdi

FİLİSTİN Dayanışma Platformu tarafından Ankara’da ‘’Gazze yanıyor, insanlık susuyor’’ mitingi düzenlendi.


  Listeler yarın tekrar askıda

29 Mart 2009’da yapılacak Mahallî İdareler Genel Seçimleri için kesinleşen seçmen listeleri, yarın tekrar askıya çıkacak ve 30 Ocak 2009 Cuma günü saat 17.00’ye kadar askıda kalacak. Muhtarlık bölgesi askı listelerine, seçmenler ve siyasî partiler askı süresi içinde itiraz edebilecek.


  IMF ile anlaşmaya tepki

TÜRK Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Ankara İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Ramazan Pektaş, hükümetin IMF ile anlaşarak krize karşı patronları güvence altına almaya çalıştığını söyledi.


  Türk araştırmacılar yapay organ için örgütlendi

ORGAN tedavisi için yurt dışından yüksek maliyetlerle temin edilen biyomalzemelerin yerli teknolojilerle üretilmesi için AR-GE faaliyetlerini sanayiyle buluşturacak “Biyomalzeme ve Doku Mühendisliği Derneği” kuruldu.


  Teşvik politikaları uygulanmalı

GAZİANTEP Genç İşadamları Derneği GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Erturhan, sanayinin ve ihracat sektörünün rekabet gücünü artırıcı rekabet politikalarının uygulanması gerektiğini belirtti.


  Özel sektör 2009 ihracatından umutlu

KONYA Ticaret Odası Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı Hüseyin Üzülmez, 2009’da 2008 ihracatının geçilebileceğini belirtti.


  En çok şikâyet bankalardan

Banka kredilerine ve indirimli ürünlere sarılan vatandaşların geçtiğimiz yıl Tüketiciler Derneğine ulaştırdıkları şikâyetlerin sayısında önemli artışlar olduğu ifade edildi. 2007 yılında 4 bin 169 olan banka ve hizmetleri ile ilgili şikâyetler geçtiğimiz yıl 5 bin 50’ye yükseldi.


  Bakanlık: Zincir eczaneler kurulmasına ilişkin çalışma yok

Sağlık Bakanlığı, zincir eczaneler kurulmasının önünü açacak bir tasarı hazırlanmadığını ve hazırlanmasının da söz konusu olmadığını bildirdi.


  Yanmamış kömür onların geçim kaynağı

AĞRI’DA sokakta çalışan ve çöplüklerden yanmamış kömür toplayarak iş yerlerine satan 13 yaşındaki çocuğun tek hayali eğitimini tamamlamak.


  Tuz gölü kurtuluyor

KONYA'DA Tuz Gölü’ne kentin atık sularının ulaşmasını engelleyecek Konya Atık Su Arıtma Tesisi’nde test çalışmalarına başlandı.


  Üniversiteye öğrenci gönderemediler

ANKARA'DA meslek ve teknik liselerden oluşan 28 okul, 2008 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı (ÖSS) sonucuna göre, önlisans, lisans veya açıköğretim programlarına öğrenci gönderemedi.


  Anne adayları otelde konakladı, bebek ölümleri yüzde 30 azaldı

SAĞLIK Bakanlığı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki anne bebek ölümlerini ‘misafir’ projesiyle sonlandırmak için çalışıyor.


  Sevk zinciri 6 ay ertelendi

SAĞLIK Bakanlığı tarafından yılbaşından itibaren uygulamaya konulan sevk zinciri, Manisa’da 6 ay sonraya ertelendi.


  Verem Savaş Haftası başladı

SAĞLIK Bakanlığı, 2007 yılında verem savaşı dispanserlerinde kayıtlı 21 bin 663 verem hastası bulunduğunu, bunların yüzde 65’inin erkek, yüzde 34’ünün de kadın olduğunu bildirdi.


  RTÜK’ün ‘medya okuryazarlığı’ web sitesi açıldı

RADYO ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) ‘’medya okuryazarlığı’’ web sitesi açıldı.


  Söz de, sahne de çocukların

İHLAS Koleji tarafından düzenlenen “Sahne Senin Söz Senin” yarışmasında öğrenciler bilgi, kültür ve becerilerini sergilediler.



 

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır