"Gerçekten" haber verir 18 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Kadir Has Stadı gün sayıyor

KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kadir Has Stadyumu'nun Kayserispor-Fenerbahçe maçıyla açılacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü arasında yapılan anlaşma kapsamında yaptırılan Atatürk Spor Kompleksi'ndeki 9 spor tesisinden biri olan Kadir Has Stadyumu'nda Türk futbolunun çekişmeli karşılaşmalarına ev sahipliği yapmak için gün saymaya başladı. Sahip olduğu standartlarla Türkiye"nin en modern ve Avrupa"nın sayılı statlarından biri olacağı ifade edilen tesiste çimleme işlemine Şubat ayının ilk günlerinde başlanacağı bildirildi. 196 bin metrekarelik alanda hizmet verecek ve 32 bin 864 seyirci kapasiteli modern stadyumun Turkcell Süper Ligi'nin 23. haftasında oynanacak olan Kayserispor-Fenerbahçe açılacağı belirtildi.

TÜRKİYE DEV BİR ESER KAZANIYOR

Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, Kadir Has Stadı'nda alttan ısıtma sistemi dizayn çalışmasının tamamlandığını, Şubat ayı başında ise çimleme çalışmasına geçileceğini söyledi. Kayseri Atatürk Stadyumu'ndaki çimlerin Kadir Has Stadyumu'na tanışacağını anımsatan Özhaseki, Kayserispor-Fenerbahçe maçını yeni statta oynanması için çalışmaların geceli gündüzlü sürdürüldüğünü kaydetti. Özhaseki, 2 yılı aşan stadyum inşaatıyla ilgili 'inşaatı uzun sürdü' eleştirilere de cevap verdi. İnşaat çalışmalarına yönelik söylemleri 'muhalefet etmek için yapılan eleştiriler' olarak niteleyen Özhaseki, "Bizi eleştiren muhalefet partileri bazı dönemlerde Kayseri Atatürk Stadı'nın ek tribünlerini bile 3-4 yılda ancak tamamlayabildi. Ancak biz kocaman bir tesis inşa ediyoruz. Stat bittiğinde oturup bir keyifli maç seyredildiğinde bugünler unutulur. Her şey iyi olsun diye uğraşıyoruz ama sırf siyaset uğruna eleştiriler yapılıyor. Biz Türk sporuna, futboluna dev bir eser kazandırıyoruz. İnşaat çalışmasındaki aksama müteahhit firmadan kaynaklandı" diye konuştu.

18.01.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  100 yıllık rekabet, 100 yıllık dostluk

  Fenerbahçe kupada Eskişehir önünde

  Denizli: Gol yemekten korkmayız

  Ali Tandoğan resmen Bursaspor'da

  Kadir Has Stadı gün sayıyor

  Hidayet ve Mehmet'ten 13'er sayı geldi

  Esengül Gökdemir 60 metrede Türkiye rekoru kırdı

  Hentbolcular Ankara'daki ön şurada toplandı

  Kocaelispor'un başına Erhan Altın getirildi

  Bin 300 satranç sporcusu Antalya'da buluşuyor

  FORTİS TÜRKİYE KUPASI'NDA BUGÜN

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır