"Gerçekten" haber verir 22 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

İstanbul Anadolu yakası dağıtıcıları toplandı

GAZETEMİZİN İstanbul-Anadolu yakasında görev yapan temsilci ve dağıtıcıları ile yapılan toplantında, dağıtımdaki aksaklıkların giderilmesi ve abone çalışmaları görüşüldü.

Gazetemiz Genel Müdürü Recep Taşçı, Abone ve Dağıtım Müdürü Saim Çelenli, Dergi Grubu Koordinatörü Şener Boztaş, Reklam Müdürü Esat Sivri, Anadolu yakasındaki neşriyattan sorumlu temsilci ve dağıtıcılarla biraraya gelerek abone çalışmaları, tiraj artışı ve dağıtımdaki aksamalar üzerine fikir alışverişinde bulundular.

Genel Müdürümüz Recep Taşçı, dağıtımın çok önemli olduğunı belirterek, “Sizler olmazsanız, biz ne kadar kaliteli ve güzel üretim yapsak da bir kıymeti yoktur. Sizlerin aracılığı ile biz de gazetemizi kar-kış soğuk-sıcak demeden sizin gibi fedakâr arkadaşlarımız vasıtasıyla hergün okuyucumuza ulaştırıyoruz ve sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Abone ve Dağıtım Müdürümüz Saim Çelenli de işin en zor kısmını abone ve dağıtım servisindeki arkadaşlarının üstlendiğini söyledi. Çelenli, toplantı ile ilgili olarak şu bilgileri verdi: “Hergün gazeteyi dağıtmak gerçekten zor. Hele bu kış aylarında daha da zor. Soğuk kar ve yağmur dağıtımı etkiliyor ve bazen de aksamalara sebep oluyor. Bölgelerdeki bazı dağıtıcı arkadaşlarımız gazetemiz için zaman ayırabileceklerini ve mutlaka bir promosyon olması gerektiğini belirttiler. Biz de önceden vermiş olduğumuz promosyonlardan bazılarını verebileceğimizi dağıtım yapan arkadaşlara ilettik. Yeniden bir promosyon paketi hazırlamaya karar verdik. Bu paketin içinde Kadın İlmihali, Safahat, Muhabbet Fedaileri, Görgü Kuralları var. Bu kitaplardan birisi, abone olan herkese peşinen verilecektir. Ayrıca abone başına 3 TL prim vereceğimizi beyan ettik. Bölge temsilcisi arkadaşlarımıza kurumsal destek vereceğimizi ve ekip olarak çalışacağımızı söyledik, karşılaştıkları sıkıntıları paylaştık verimli ve güzel bir toplantı oldu.”

Dergi Grubu Koordinatörü Şener Boztaş işe Yeni Asya Medya Grubu tarafından yayınlanan dergiler hakkında bilgi vererek, temsilcilerden dergilerle ilgili olarak da çalışma yapmalarını istedi. Reklam Müdürü Esat Sivri ise gazetemizin 40. yılı münasebeti ile dağıtım yaptıkları okuyuculardan prim karşılığı tebrik ilânları alabileceklerini ifade etti. İstanbul / Yeni Asya

22.01.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Başlıklar

  Paralar yastık altından çıksın

  İstanbul Anadolu yakası dağıtıcıları toplandı

  Hurdada teşvik beklentisi ‘ikinci el’i kilitledi

  İmamlara camide tüketici dersi

  Dev firmalar binlerce işçi çıkartıyor

  Esnaf ve sanatkâr desteklenmeli

  IMF kara tablo çiziyor

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır