"Gerçekten" haber verir 28 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Kültür-Sanat

Başarılı öğrenciye kitap hediyesi

BAĞCILAR Belediyesi, okulların yarı tatile girmesiyle birlikte, takdir ve teşekkür belgesi alan 40 bin başarılı öğrenciye kitap hediye ediyor. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül himayelerinde başlatılan ‘Türkiye Okuyor’ kampanyası çerçevesinde Bağcılar meydanında açılan kitap fuarında düzenlenen programa İstanbul Millî Eğitim Müdürü Ata Özer de katıldı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği kampanya çerçevesinde, Bağcılar ve çevre okullarında öğrenim gören, takdir ve teşekkür belgesi alan bütün öğrenciler bu kampanyadan yararlanabilecek.

Bağcılar Belediyesi’nin eğitime yatırımları açısından özel bir öneme sahip olduğunu belirten Millî Eğitim Müdürü Ata Özer, göreve geldiği 2006 yılından bu yana yaptıkları hizmetleri anlatarak, Bağcılar Belediyesi’nin de hem okuma yazma kampanyalarıyla, hem yeni okullar yapmasıyla ve diğer eğitime destek çalışmalarıyla örnek bir ilçe olduğunu söyledi. Okulların sorunsuz bir şekilde yarı tatile girdiğini söyleyen Özer, öğrencilere de, tatil boyunca kitap okumayı ihmal etmemeyi tavsiye etti.

Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul ile birlikte çok sayıda öğrenci ve velilerinin de katıldığı programda konuşan Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da, başarıyı ödüllendirmeyi bir gelenek haline getirdiklerini belirterek şunları söyledi: “Yarınımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızın başarısı için gösterdiğiniz gayret ve fedakârlığı yakından takip ediyoruz. Çocuklarımız bizlerin mutluluk aracıdır. Onların başarısı ise mutluluğumuzu daha fazla arttırır. Sizlerin çocuklarımız için gösterdiğiniz gayret ve fedakârlıklarınıza katkıda bulunmak üzere okullarımız ve öğrencilerimiz için yaptığımız hizmetleri takip ediyorsunuz. Çocuklarımız geleceğimizdir… Onlar için yaptığımız her hizmet geleceğimizin aydınlığına yeni bir ışık olacaktır.” 23 Ocak-13 Şubat 2009 tarihleri arasında devam edecek kampanya çerçevesinde, öğrenciler belgelerini göstererek, istedikleri, beğendikleri herhangi bir kitabı hediye olarak alabilecekler. İstanbul / Yeni Asya

28.01.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Başarılı öğrenciye kitap hediyesi

  İSMEK, dünyanın en büyük tasarım fuarında

  Hz. Ömer’in adaleti sahnelendi

  ‘Anadolu medeniyeti’

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır