"Gerçekten" haber verir 06 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Beşiktaş'ta bahar havası

FORTİS Türkiye Kupası’nda çeyrek finalde Antalyaspor’u eleyerek adını yarı finale yazdıran Beşiktaş’ta bahar havası esiyor.

Ligin ilk yarısında sıkıntılar yaşayan şampiyonluk yarışında rakiplerinin gerisinde kalan, ancak 2009 yılına girilmesiyle birlikte kendini bulan siyah-beyazlı takım, ligde ve kupada aldığı sonuçların yanı sıra yaptığı transferlerle de gelecek adına umut verdi. 2009 yılında yaptığı 6 resmî maçı kazanan ve fire vermeyen siyah-beyazlı takım, Turkcell Süper Lig’de Denizlispor ve Antalyaspor’u 1-0, Fortis Türkiye Kupası’nda grup maçlarında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 3-1, Gaziantepspor’u 1-0, çeyrek final ilk maçında Antalyaspor’u 2-0 ve rövanşta 3-1 yendi.

Kupada dolu dizgin yoluna devam eden siyah-beyazlı ekip, Turkcell Süper Lig’de de puan farkını eritmeye başladı.

Ayrıca, Beşiktaş’ın yeni transferleri Yusuf Şimşek, Erkan Zengin ve Fabian Ernst ise futbollarıyla takımın enerjisini arttırarak faydalı transfer olduklarını gösterdi. Bursaspor’dan alındığı dönemde yaşı ve transfer ediliş şekli nedeniyle büyük eleştiri alan Yusuf, ileri uçta oynadığı futbolla Arjantinli oyuncu Delgado’nun eksikliğini aratmadı. İsveç’in Hammarby takımından kiralık olarak alınan Erkan Zengin ise önceki gün ilk kez Antalyaspor karşısında ilk 11’de forma giyerken, hareketli futbolu ve tekniğiyle faydalı işler yapacağını gösterdi. Yusuf ve Erkan’ın ardında ara transferin bitimine sayılı günler kala Almanya’nın Schalke 04 takımından transfer edilen Fabian Ernst ise enerjik futboluyla orta sahada yaşanan sıkıntıya çare olacağının sinyallerini verdi. Alman oyuncu, ayağının tozuyla Antalyaspor maçında forma giymesine rağmen çok koşarak ön liberoda açıkları kapattı ve tecrübesiyle yeni takımına katkı sağladı.

06.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş'ta bahar havası

  Trabzonspor’da tek seçenek galibiyet

  Turkcell Süper Lig 19. Hafta maçları

  Lebron James’ten rekor

  Judo süper lige kavuşuyor

  2. Gençler Yaz Olimpiyatı’na adayız

  Beckham: Milan'da kalmak istiyorum

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır