"Gerçekten" haber verir 29 Nisan 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Krizden çıkış güçleşti

EGE Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Türkiye’nin krizden hızlı çıkışının, tedbirlerin gecikmesiyle güçleştiğini savundu.



Dünya düzelmeden, krizden çıkamayız

DEVLET Bakanı Mehmet Şimşek, küresel krizle ilgili olarak, ‘’dünyada normalleşme süreci başlayınca Türkiye ekonomisi güçlü bir şekilde bu krizden çıkacak’’ dedi.



İhracatta, ihracatçılar değil firma cezalandırılacak

RUSYA'YA sebze-meyve ihracatında, bir sorun yaşanması halinde, artık tüm ihracatçılar değil, hatayı yapan ihracatçı firma cezalandırılacak.



Balık çiftlikleri taşınıyor

TÜRKİYE'DE çevre kirliliği tartışmalarının en yoğun gündem maddeleri arasında yer alan balık çiftlikleri sorunu, çözüme doğru ilerliyor.



Obama’nın sözleri kayısıya ilgiyi arttırdı

ABD Başkanı Barack Obama’nın üniversite öğrencileri ile yaptığı toplantıda kayısıdan söz etmesi Malatya Ticaret Borsasında kayısıya olan ilgiyi arttırdı.



Doğrudan pazarlama büyüdü

YOĞUNLAŞAN işsizlik ortamında, ‘’doğrudan pazarlama’’ yapan firmaların, özellikle kadınlar ve üniversiteli gençlere yarı zamanlı iş imkanı oluşturduğu bildirildi.



Enflasyon raporu 30 Nisan’da açıklanacak

MERKEZ, ‘enflasyon raporu’nu 30 Nisan Perşembe günü yayımlayacak.



Nisan bereketi su rezervlerini arttırdı

BU AYIN 27 günlük döneminde Konya’ya düşen yağış miktarı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 194 oranında arttı.



3G, 30 Nisan’da imzalanacak

BİLGİ Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) ile Üçüncü Nesil Mobil İletişim Sistemleri (3G) ihalesini kazanan GSM operatörleri, 30 Nisanda imtiyaz sözleşmelerini imzalayacak.



FİSKOBİRLİK’in borcunu hükümet ödesin

TRABZON Ticaret Borsası (TTB) Meclis Başkanı Mehmet Cirav, ‘’Hükümet, ‘bir yere borçlandığını farz ederek’ FİSKOBİRLİK’in üreticiye olan borcunu ödemeli, kangrene dönüşen bu sıkıntıyı ortadan kaldırmalıdır’’ dedi.



Evleneceklere sahte altın uyarısı

KONYA Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Ziya Özboyacı, ‘’Merdiven altında, dışı altın kaplama ürünlerin, içi mum veya macunla doldurularak piyasaya sürülebildiğini’’ belirterek, vatandaşların altın alırken dikkatli olmalarını istedi.



KOBİ’ler, Cansuyu kredisine sarıldı

KÜÇÜK ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nca (KOSGEB) tarafından 2 Mart’tan itibaren başlatılan İhracat Cansuyu Kredisi Destek Programı’na Malatyalı KOBİ’ler tarafından yoğun başvuru oldu.



Bosch: İyileşme 2010’u bulur

BOSCH Sanayi ve Ticaret AŞ Genel Müdürü Hermann Butz, ‘’Kriz büyük bir ihtimalle, 2009 yılı sonu, 2010 yılı başına kadar sürecek. Ondan sonra yavaş yavaş canlanma gelecek’’ dedi.



1 Mayıs’ta borsa ve bankalar tatil

1 MAYIS 2009, Emek ve Dayanışma Günü Tatilinde, Borsada işlem yapılmayacak, bankalar da kapalı olacak.



 

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır

Kurumsal Linkler:
Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl

Reklam Linkleri:
Risale Yorum- Risale Çocuk- Oktay Usta - Euro Nur - Fıkıh İnfo- Ahmet Maranki- Cevşen - Yeni Asya Barla - Makdis