"Gerçekten" haber verir 29 Nisan 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Dünya

HİÇBİR YER GÜVENLİ DEĞİL

Dünya Sağlık Teşkilâtı, Meksika’da 150’yi aşkın can alan domuz gribine karşı dünyada hiçbir yerin güvenli olmadığı uyarısında bulundu. Teşkilâtın iki numaralı ismi Keiji Fukuda, “insanların çok hızlı biçimde dünyanın her yerine seyahat ettiği bir çağda virüsün yayılamayacağı hiçbir bölge yok” açıklamasında bulundu.


BM'DE BİRİNCİ DERECEDE ALARM

BM Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) da, domuz gribi sebebiyle bütün ekiplerini birinci derecede alarm durumuna geçirdi.

Katliâmcı asker yargı önünde

ABD’de eski bir askerin, 14 yaşındaki bir Iraklı kıza tecavüz etmek, onu ve ailesini öldürmek suçundan yargılanmasına başlandı.


  İsrail’de, Yahudi nüfus artıyor

İSRAİL'İN nüfusu son bir yılda yüzde 1,8 oranında artarak, 7 milyon 411 bin kişi olarak belirlendi. İsrail’in kuruluşunun 61. yılında İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verilere göre nüfusun yüzde 75,5’i (5 milyon 593 bin kişi) Yahudi, yüzde 20,2’si (1 milyon 498 bin kişi) Araplardan oluşuyor.


  Arnavutluk AB’ye başvuruyor

ARNAVUTLUK Başbakanı Sali Berişa, ülkede reformların taviz verilmeden sürdürüleceğini belirterek, halkın büyük çoğunluğunun ülkenin AB’ye üyeliğini istediğini söyledi.


  Venezuela Filistin kucaklaşması

Venezuela ile Filistin arasında diplomatik ilişkilerin resmen kurulduğu ve Filistinlilerin bu ülkedeki ilk diplomatik temsilciliğinin açıldığı bildirildi.


  KKTC’de satılık oy tartışması

KKTC Başsavcılığı, 19 Nisan erken genel seçimlerinde parayla oy alınıp satıldığı iddialarının araştırılması için Polis Genel Müdürlüğüne yazı gönderdi.



 

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır

Kurumsal Linkler:
Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl

Reklam Linkleri:
Risale Yorum- Risale Çocuk- Oktay Usta - Euro Nur - Fıkıh İnfo- Ahmet Maranki- Cevşen - Yeni Asya Barla - Makdis