23 Haziran 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Haberler

Nevşehir’de gönüller buluştu

GAZETEMİZİN okuyucularına hediye edeceği üç kitaplık Ramazan setinin tanıtım toplantısı, Nevşehir’de gerçekleştirildi.

Kozaklı ilçesinde bulunan Divaibis Termal Otel’de geniş bir katılımla yapılan toplantı, büro temsilcilerimiz ve neşriyat sorumlularımız ile müessese yöneticilerinin buluşmalarına da vesile oldu.

Tiraj buluşmaları adı verilen çalışma toplantısı gönülleri de buluşturdu. Bütün katılımcıların heyecan ve morallerinin yüksek olduğu gözlenen toplantıda ihlâs, şevk ve motivasyon unsurları da zirve yaptı.

Birkaç il dışında hemen her mahallin temsilcisinin katıldığı “özel gündemli” toplantının açış konuşmasını yapan Yeni Asya A.Ş. Genel Müdürü Recep Taşçı, kurum çalışmaları hakkında genel bir değerlendirme yaparak kampanyaya dair ayrıntılı bilgiler verdi. “Bu buluşmaların geleneksel hale gelerek, her yıl farklı yerlerde bir vesile ile toplantı yapma temennisinde” bulunarak konuşmasına başlayan Taşcı, gazetemiz ve diğer yayınlarımızdaki gelişmeleri özetledi. Kriz ortamının hüküm sürmesine rağmen, faaliyetlerimizin hız kesmeden devam ettiğini, makinalarımızın döndüğünü, yeni yatırımların planmasının yapıldığını söyledi.

Toplantıının özel gündem maddesi olan Ramazan kampanyası hakkında da detaylı bilgi veren Taşçı, üç setlik hediye kampanyasında eklerdeki satış sisteminin uygulanacağını belirtti. Finansörler bulunarak fazla gazete satışı için talepler alınacağını belirten Taşçı, ek gazete taleplerinin kitapların verildiği günler için olabileceği gibi, talep edilen gazete miktarının aya yayılarak da istenilebileceğini söyledi. Kurum bünyesinde yapılan sponsorluk çalışmalarından örnekler veren Taşçı, her temsilci ve neşriyat sorumlusunun kendi bölgesinde ek gazete ve kitap taahhüdünde bulunacak kişi ve kuruluşlara yönelmesi tavsiyesinde bulundu. Ramazan ayı içinde üç yüz binlik bir tirajı hedeflediklerini belirten Taşçı, bunun yüzde 20’sinin kalıcı okuyucu olması durumunda hedeflerinin gerçekleşmiş olacağını vurguladı.

Taşcı’dan sonra kürsüye gelen gazetemiz yazarlarından Şaban Döğen, şevk, gayret, azim ve fedakârlık unsurlarını öne çıkartan bir konuşma yaptı. Risale-i Nur talebeleri ve Yeni Asya mensupları olarak büyük bir dâvânın hadimi olduklarını belirten Döğen, istenildikten ve çalışıldıktan sonra ulaşılamayacak bir hedef olmadığını söyledi. Gazetemizin Risale-i Nur’un günlük ilâncısı olduğunu belirten Döğen, Ramazan kampanyasının iman hakikatlerini daha geniş kesimlere ulaştırmak için büyük bir fırsat oldğunu belirtti. Temsilcilerimiz ve neşriyat sorumlularından gayretlerini arttırmalarını ve hedeflerini büyük tutmalarını isteyen Döğen, yüzbinleri aşan tirajların yakalanmasının hayal olmadığını söyledi.

Gündem maddesi üzerine müzakerelerin yapıldığı, dilek ve temennilerin dile getirildiği ikinci bölümde ise temsilci ve neşriyat sorumlularımız söz aldılar. Abone ve dağıtım çalışmaları ile ilgili bilgiler aktaran katılımcılar, yaptıkları saha çalışmalarından örnekler verdiler. Pazarlama çalışmalarının bilimsel yöntemlerle yapılması ve bunların bir broşür halinde yayınlanmasını isteyen temsilcilerimiz, esnafların dolaşılmasını, abonelerin abonelere tanıştırılmasını, hanımların gazete tanıtım faaliyetlerine aktif olarak dahil edilmelerini önerdiler. İnsana yatırım yapılmasını, eleman istihdamının gerekliliğini, pozitif hareketin önemini dile getiren temsilciler müşteriyle ilk karşılaşmanın önemine dikkat çektiler. Cihanşümül bir dâvânın temsilcisi olunduğunun bilinciyle hareket edilmesinin gerekliliği üzerinde durulan konuşmalarda, bütün çevrelerde müsbet diyaloğun önemli olduğuna da vurgu yaptılar.

Konuşmalar sonunda temsilcilerimiz kampanya için ek gazete taahhütlerinde bulundular. Toplantıdaki müsbet hava ve samimi atmosfer taahhütlere de yansıdı. Taahhüt edilen rakamlar gazete yönetimini memnun edecek seviyede bir gerçekleşti.

İki gün süren toplantıda Türkiye Neşriyat Komisyonu Sekreteri Alişen Koç’la birlikte, gazetemiz Yayın Koordinatörü Abdullah Eraçıkbaş, Abone ve Dağıtım Müdürü Saim Çelenli, Satış ve Pazarlama Müdürü Faik Altun, Teknik Müdür İbrahim Özdabak, Dergi Grubu Koordinatörü Şener Boztaş, Reklam Koordinatörü Turgut Demirbaş, Matbaa Koordinatörü Said Aydın, Muhasebe Müdürü Hakan İbil ve Ankara Temsilcisi Mehmet Kara da hazır bulundular. Toplantı katılımcıların aile fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.

Toplantıya katılanlar müfritane irtibatın devam etmesi için bu tür faaliyetlerin daha sık yapılması dilekleriyle vedalaştılar...

SELÇUK SUBAŞI

23.06.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Darbeciler alışkanlıklarını terk etmiyor

  DEMOKRASİ CİDDİ TEHDİT ALTINDA

  Başörtüsünü biz çözeriz!

  Çelik: Çocuklarımıza dinimizi öğretelim

  TSK kamuoyunu tatmin edemedi

  Demokrasiden dönüş yok

  AB’de sadık ve güvenilir dostlarımız var

  Ciğerlerimiz yanıyor

  Başbuğ’dan sivillik vurgusu

  Lübnan’daki birliğimizin görev süresi uzatılıyor

  İsveç’in döneminde müzakereler sürdürülecek

  TURİSTLERE TABİAT RİSÂLESİ

  800 bin ton mahsül tarlada kalıyor

  Ağrı’da sel yolları kapattı, hayvanlar telef oldu

  Vuslat bu yıl 7-17 Aralık’ta

  40 yıldır personel bekliyor

  Nevşehir’de gönüller buluştu

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.