27 Haziran 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

NİHAT'A GÖRKEMLİ TÖREN

BEŞİKTAŞLI yöneticiler, eski futbolcuları Nihat Kahveci'nin transferinin bittiğini açıkladı.

Taraftarlardan sabırlı olmalarını isteyen yöneticiler, önümüzdeki günlerde yıldız bir futbolcunun daha Beşiktaş forması giyeceğini duyurdu. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, bazı yöneticilerle birlikte Beşiktaşlı taraftarların organize ettiği şampiyonluk kutlamasına katılmak üzere Muğla'nın Fethiye ilçesine geldi. Asbaşkanlar Behçet Ümitlen ve Levent Erdoğan'ın da katıldığı Ece Saray Otel'de gerçekleştirilen kutlamaya Başkan Demirören eşi Revna Demirören ile birlikte tekneyle geldi. Gecede, koyu Beşiktaş taraftarı olan Gökhan Tepe sahne alarak konser verdi. Kutlamada, Yıldırım Demirören, eşi ve taraftarlar tarafından Beşiktaş pastası kesildi.

Başkan Demirören, başarının yapılan transferle değil oynanan oyunla elde edildiğini açıkladı. Beşiktaş'ın bu sezon 2 kupayı birden alarak elde ettiği başarıya dikkat çeken Demirören, "Başarı tek başına gelmiyor. Büyüklerimizin bir lafı var; -kimse tek başına peygamber olamaz- diye. Şampiyonluk ekip çalışmasıdır. Bu ekibin en büyük mühim taşlarından biri benim yönetim kurulum ve takımımdır. En önemli taşlardan biri de hocamızdır. Şampiyonluklar transferle olmuyor. Kupa sahada kazanılıyor. Beşiktaş da onuruyla mücadele ederek bu seneki kupayı aldı. İnşallah üçler, dörtler beşler de gelecek. Bu camianın önü açık ve öyle büyük bir camiayız ki biz, sizlerle her türlü zorluğu da aşacağımıza inanıyorum" dedi.

Gecede basın mensuplarının sorularını cevaplayan yöneticiler ise taraftardan sabırlı olmalarını isteyerek gerekli transferlerin yapılacağı müjdesini verdi. Asbaşkan Levent Erdoğan, Beşiktaş kulübünün birlik ve beraberlik halinde yeni başarılar elde edeceğini söylerken, Beşiktaş'ın şimdi Şampiyonlar Ligi'ne kilitlendiğini ifade etti. Beşiktaş'ın eski futbolcusu Nihat Kahveci ile resmen anlaştığını kaydeden Erdoğan, "Beşiktaş Nihat'ı aldı. Önceki akşam da Nihat'ı almanın kutlamasını yaptık. Bunu müjdeleyelim. Lütfen herkes rahat etsin. Gereken fazlasıyla yapılacak. Biz transfer yapmak için transfer yapmayacağız. Lazım olan yerlere, lazım olan futbolcuları, oyuncuları alacağız. Bunun içinde güzel isimler de olacak. Taraftarlarım rahat olsun. Yıldız isimleri kadromuza katacağız. Ama şimdi açıklayamıyoruz. Çünkü ağzımız yandı." dedi. Bir gazetecinin Mehmet Topuz olayını hatırlatması üzerine Erdoğan, "Mehmet Topuz önemli bir olay değil. Beşiktaş'ın içinde çok sayıda Mehmet topuz vardır" açıklamasında bulundu.

27.06.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  NİHAT'A GÖRKEMLİ TÖREN

  Bursaspor'da Sercan krizi bitmedi

  BEŞİKTAŞ, PAVLUÇENKO, SAHA VE BENAYOUN'A TALİP

  SERKAN BALCI 2 YIL DAHA TRABZONSPOR'DA

  YILDIZ KIZLAR BALKAN ŞAMPİYONASI'NDA FİNALDE

  YUNUS AKGÜL BELGRAD'DA 2011 ERZURUM'U SUNACAK

  CAN ARAT: AZİZ YILDIRIM'IN BENDE BÜYÜK EMEĞİ VAR

  Halı sahadan canlı yayın

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.