27 Haziran 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

Halı sahadan canlı yayın

KONYA'NIN Beyşehir ilçesinde bir halı sahaya kurulan kameralar sayesinde yapılan müsabakalar, canlı olarak internet ortamında dünyanın her yerinden izlenebilecek.

Beyşehir-Konya yolunda faaliyet gösteren halı saha tesisi, enteresan bir uygulama başlattı. Kapalı halı sahaya kurulan iki kamera vasıtasıyla, maçlar canlı olarak yayınlanıyor. Yeni kurulan sistem hakkında bilgi veren halı saha işletmecisi Üzeyir Yaşar, Beyşehir'de tesis olarak bir yeniliğe imza attıklarını söyledi. Türkiye'de böyle bir sistemin var olup olmadığı hakkında bilgi sahibi olmadıklarını ifade eden Yaşar, ''Ama sanıyorum Konya'da bir ilk oluyor'' dedi. Yaşar, halı sahanın farklı iki noktasına yerleştirilen kameralardan alınan görüntülerin internetten tüm dünyaya canlı olarak verildiğini anlatarak, ''Müşterilerimizin talep etmeleri halinde, canlı kamera kayıtlarını CD'ye kaydederek kendilerine verebiliyoruz. Yine anne ve babalar ev ya da iş yerinden www.yasarpetrolurunleri.com adlı internet sitemize girerek, çocuklarının halı saha maçlarını canlı olarak izleyebilecekler'' dedi. Bulunduğu yerde internet imkanı olan herkesin maçları izleyebileceğini dile getiren Yaşar, şunları kaydetti:

''Müşterilerimizden gelen talep nedeniyle bu sistemi devreye koyduk. Şimdi halı sahada futbol oynamak daha eğlenceli bir hale geldi. Hala sahada maç yapanlar artık evlerinde CD'den kendi maçlarını izleme imkanına sahip olacaklar. Uygulamaya başladık ve çok sayıda olumlu tepki aldık.''

27.06.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  NİHAT'A GÖRKEMLİ TÖREN

  Bursaspor'da Sercan krizi bitmedi

  BEŞİKTAŞ, PAVLUÇENKO, SAHA VE BENAYOUN'A TALİP

  SERKAN BALCI 2 YIL DAHA TRABZONSPOR'DA

  YILDIZ KIZLAR BALKAN ŞAMPİYONASI'NDA FİNALDE

  YUNUS AKGÜL BELGRAD'DA 2011 ERZURUM'U SUNACAK

  CAN ARAT: AZİZ YILDIRIM'IN BENDE BÜYÜK EMEĞİ VAR

  Halı sahadan canlı yayın

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.