27 Haziran 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

Bursaspor'da Sercan krizi bitmedi

BURSASPOR Başkanı İbrahim Yazıcı, Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde son günlerde medyada sık sık haber yapılan Sercan'la ilgili olarak, "Biz arkadaşlarımızla konuştuk. Yurt içine satmama kararı aldık.

Yurt dışından gelen teklifleri değerlendireceğiz." dedi. Bursaspor Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Gençlik Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar'ı ziyaret eden Başkan Yazıcı, çıkışta gazetecilerin sorularını cevapladı. Sercan Yıldırım'la ilgili daha önce de 'Bizim yıldız futbolcularımızın satışı, kulübe çok büyük katkılar getirecek bir imkan olursa olabilir' dediğini hatırlatan Yazıcı, görüşlerinin değişmediğini kaydetti. Sercan'ın 19 yaşında olduğunu ve bu söylentilerden etkilendiğini belirten Yazıcı, şu açıklamada bulundu: "Biz arkadaşlarımızla konuştuk. Yurt içine satmama kararı aldık. Yurt dışından gelen teklifleri değerlendireceğiz. Bu Bursaspor'un menfaatine olan şeyler. Yani Bursaspor hedef büyütmeye uğraşan bir takım. Elinizdeki yıldızları rakiplerinize verdiğiniz vakit iyi birşey olmaz. Bunlar zaman zaman olabilir. Ama bunun olması için işte Kayseri bir futbolcusunu sattı ama değerinin çok üstüde sattığı için ona kimse birşey diyemedi. Sercan konusunu şuan için kapattık. Bir gelişme olursa kamuoyuyla paylaşırız."

G.SARAY VOLKAN'A TALİP OLDU

Bursaspor'un ekonomik sıkıntılarının herkesce bilindiğini hatırlatan Yazıcı, burada en kolay olanın oyuncuyu satarak oradan gelecek parayı başka yerlerde kullanmak olduğunu ancak kendilerinin zor olanı tercih ettiklerini dile getirdi. Önemli olanın, Bursaspor olarak neyi hedeflediklerinin belirlenmesi olduğunu vurgulayan Yazıcı, "Önemli olan biz ne yapacağız. Eğer biz zirveye oyanacaksak bunun bir bedeli var. Bu bedelin altından bir tek yönetim kurulu kalkamaz. Bütün bir şehrin dinamiklerine seslenmek istiyorum." diye konuştu. Volkan Şen'e Galatasaray'ın yaptığı teklifi doğrulayan Yazıcı, kendileri için cazip bir teklif olması halinde değerlendireceklini ancak şuana kadar cazip bir teklif bulmadıkları için değerlendirmediklerini ifade etti. Takıma şuanda kadar futbolcu alınmamış olması konusunda ise Başkan Yazıcı, şunları dile getirdi; "Bursaspor'da alınan futbolcu elbette olacak. Ama az ve öz futbolcu alacağız. Bu temasların içindeyiz. Biz bu sene kaybettiğimiz birşey yok. Bu başarılı takımdan birşey kaybetmedik. İlavelerimiz olacak ayrıca. Bu sene zaten alacağımız 3 oyuncu var, belki 4 olur. Daha fazla oyuncu almayacağız."

27.06.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  NİHAT'A GÖRKEMLİ TÖREN

  Bursaspor'da Sercan krizi bitmedi

  BEŞİKTAŞ, PAVLUÇENKO, SAHA VE BENAYOUN'A TALİP

  SERKAN BALCI 2 YIL DAHA TRABZONSPOR'DA

  YILDIZ KIZLAR BALKAN ŞAMPİYONASI'NDA FİNALDE

  YUNUS AKGÜL BELGRAD'DA 2011 ERZURUM'U SUNACAK

  CAN ARAT: AZİZ YILDIRIM'IN BENDE BÜYÜK EMEĞİ VAR

  Halı sahadan canlı yayın

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.