03 Temmuz 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

“Ahi Simav” çarşıyı duâyla açıyor

KÜTAHYA’NIN Simav ilçesinde merkez, belde ve köylerin başta yiyecek ve giyecek olmak üzere birçok ihtiyacının karşılandığı halk pazarı, her hafta Belediye Başkanı ve meclis üyelerinin katılımıyla duâyla açılıyor.



Hacıbayram Camii çevresinin restorasyonuna başlandı

ANKARA’NIN sembollerinden olan Hacıbayram Camiinin çevresinin Ulus Tarihi Kent Projesi kapsamında tarihî dokuya uygun olarak restorasyonuna başlandı.



Eminönü Meydanı’nda san'at merkezi açıldı

İSTANBUL Ticaret Odası (İTO) tarafından Eminönü Meydanı’nda bu yıl 6’ncısı düzenlenen ‘’Açık Hava Sanat Merkezi’’ açıldı.



Hamidiye tabyaları temizleniyor

ÇANAKKALE’NİN kültürel mirasları arasında yer alan tarihi ‘’Hamidiye Tabyaları’’nda bulunan otlar Çanakkale Belediyesi tarafından temizleniyor.



Şehzadeler Müzesi’ni 15 bin kişi gezdi

AMASYA’DAKİ Şehzadeler Müzesi’ni yılının ilk altı ayında yaklaşık 15 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi. Müze Müdürü Nurdan Kayalar, Amasya Valiliği İl Özel İdaresi tarafından Yalıboyu’nda yaklaşık 2 milyon TL harcama ile oluşturulan Şehzadeler Müzesi’nin 2008 yılı sonunda ziyarete açıldığını hatırlattı.



Bu ardıç ağacı on yüzyıl gördü

KONYA’NIN Taşkent ilçesine bağlı Balcılar beldesinde bulunan ve yaklaşık bin yaşında olduğu tahmin edilen yüzyılların görkemli şahidi ardıç ağacı, adeta zamana meydan okuyor.



Bulgurlu’da bulgur pilavı şenliği

ÜSKÜDAR’IN 500 yıllık tarihî mahallesi Bulgurlu’da Üsküdar Belediyesi’nin katkılarıyla Bulgur Pilavı Şenliği düzenleniyor. 4-5 Temmuz Cumartesi ve Pazar günü gerçekleşecek şenlik, 4 Temmuz Cumartesi günü Söğütlüçayır parkından saat 18:00’deki yürüyüş ile başlayacak.



Edebiyatımızda hüzün

HÜZÜN, insanî bir duygudur ve bize aittir. Üzüntü, keder, gariplik, burukluk karşılamıyor bu sözü. Melâl diye ifade edildi, ama tutmadı.



Bütün haberler

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.